Bisnes Ice Blend dan Milk Shake,jom Bincang!

Recommended Brokers


Sponsored Post

shiby

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2010
Messages
363
Reaction score
22
Points
15
sy tak pernah rasa coolstation... high 5 pun ada gak brand kan.... tapi memang sy setuju cool blog tu sedap...

cuma mosha ni.... belum bnyk lagi... tapi sedap. dan orang muslim punya...

try lah... hehehe... sy nak letupkan di kelantan lah... sy dah tak peduli marketing core company hehehe... sebab bukan apa... sy meletup, sales company pun meletup lah kan hahahahahaha :)):)):)):))
Kalau kat alor setar Kedah.kat mana outlet.saya nak cuba.kalau OK macam chatime saya boleh bagi tapak kat 3 komplek di alor setar (UTC,pacific Dan tesco)...tlg pm lokasi & pakej niaga.tkasih
 

arjunawan

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2009
Messages
872
Reaction score
26
Points
20
Kalau kat alor setar Kedah.kat mana outlet.saya nak cuba.kalau OK macam chatime saya boleh bagi tapak kat 3 komplek di alor setar (UTC,pacific Dan tesco)...tlg pm lokasi & pakej niaga.tkasih
Alhamdulillah... semoga impian kita jadi kenyataan... cik boleh wassap sy... tgk siggy kat bwh.... kita boleh berpanjang panjangan
 

arjunawan

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2009
Messages
872
Reaction score
26
Points
20
MR shiby... pm sy awk punyer number wasap.... leh kita wassap.. syiok sikit
 

arjunawan

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2009
Messages
872
Reaction score
26
Points
20
Assalamualaikum semua.

Sekarang sayer dah move to kelantan, jadi agen kelantan utk mosha ni. Tapi boleh still hubungi sy dan sy akan direct u olls kpd agen terdekat.
 

Karen

Freshie
Joined
Apr 26, 2019
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Hey guys! I want to try my hand in something new but I am not sure what would be more profitable - bakery or shoe store. I know this may sound a bit strange but here we are, I have these two options. I have even already done 2 different resumes (if you need help with it, ask here https://craftresumes.com/resume-help/) for two different jobs but I still can't make the final decision. Bakery is more creative job I think.
 
Last edited:

arjunawan

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2009
Messages
872
Reaction score
26
Points
20
Hey guys! I want to try my hand in something new but I am not sure what would be more profitable - bakery or shoe store. I know this may sound a bit strange but here we are, I have these two options. I have even already done 2 different resumes (if you need help with it, ask here https://craftresumes.com/resume-help/) for two different jobs but I still can't make the final decision. Bakery is more creative job I think.
Bakery or shoe store? Its like this.... simply put... which one do people buy every day? Shoes or bread? That's how i think about it.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register