BTC USD 57,286.1 Gold USD 1,815.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Exchange Wallet Binance - Cryptocurrency Exchange (Lowest Fee Exchanger)

puckish

Fun Poster
Joined
Apr 22, 2009
Messages
688
Reaction score
108
Points
33
otai2 kat sini selalunya nak cash kan ke RM buat mcm mana?
Boleh minta tunjuk ajar sikit tak..
 
Sponsored Post

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 13, 2007
Messages
21,705
Reaction score
1,501
Points
201
saya depo guna p2p kat binance tapi withdraw transfer XRP ke Luno sebelum cashout.. sebab harga xrp kat luno biasanya lebih mahal boleh cover fee
Takde masalah ke kalo buat cmtu?depo dr luno convert ke xrp then transfr ke binance pernah buat. Transfr utk wd blom try lg
 

stabilo

Junior Member
Joined
Jan 15, 2015
Messages
63
Reaction score
7
Points
11
macam menarik trick bro ni..
ada contoh kiraan tak?
tengok harga xrp kat binance ngan luno.. luno lg mahal so beli xrp kat binance transfer ke luno.. address xrp ngan taq kena betul.. tutorial banyak ajar kat youtuber. dyor
 
Sponsored Post

Live Crypto

Currency
Rates
BTC
57238.7 USD
ETH
3510.73 USD
BNB
642.281 USD
DOGE
0.6092 USD
XRP
1.68873 USD
USDT
0.99995 USD
ADA
1.63114 USD
DOT
40.7581 USD
BCH
1425.16 USD
LTC
343.534 USD

CG Sponsors




Top
Log in Register