BTC USD 44,100.0 Gold USD 1,767.32
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Exchange Wallet Binance - Cryptocurrency Exchange (Lowest Fee Exchanger)

puckish

Fun Poster
Joined
Apr 22, 2009
Messages
690
Reaction score
109
Points
33
otai2 kat sini selalunya nak cash kan ke RM buat mcm mana?
Boleh minta tunjuk ajar sikit tak..
 
Sponsored Post

stabilo

Junior Member
Joined
Jan 15, 2015
Messages
65
Reaction score
7
Points
11
Macam deposit gak, bro jual usdt dekat buyer then nanti buyer transfr rm ke bank akaun bro.
sebelum ni depo pakai ape?

saya depo guna p2p kat binance tapi withdraw transfer XRP ke Luno sebelum cashout.. sebab harga xrp kat luno biasanya lebih mahal boleh cover fee
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
May 13, 2007
Messages
22,537
Reaction score
1,598
Points
201
saya depo guna p2p kat binance tapi withdraw transfer XRP ke Luno sebelum cashout.. sebab harga xrp kat luno biasanya lebih mahal boleh cover fee
Takde masalah ke kalo buat cmtu?depo dr luno convert ke xrp then transfr ke binance pernah buat. Transfr utk wd blom try lg
 

puckish

Fun Poster
Joined
Apr 22, 2009
Messages
690
Reaction score
109
Points
33
saya depo guna p2p kat binance tapi withdraw transfer XRP ke Luno sebelum cashout.. sebab harga xrp kat luno biasanya lebih mahal boleh cover fee
macam menarik trick bro ni..
ada contoh kiraan tak?
 

stabilo

Junior Member
Joined
Jan 15, 2015
Messages
65
Reaction score
7
Points
11
macam menarik trick bro ni..
ada contoh kiraan tak?
tengok harga xrp kat binance ngan luno.. luno lg mahal so beli xrp kat binance transfer ke luno.. address xrp ngan taq kena betul.. tutorial banyak ajar kat youtuber. dyor
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
May 13, 2007
Messages
22,537
Reaction score
1,598
Points
201
xpernah depo dekat binance ni...igt nak transfer coin dr wallet terus ke binance jer..
so xyah depo2...bole kan mcm tu?
Boleh je,kalau transfr pakai xrp cas 0.01xrp. Kalau usdt cas 1usdt. Tu je la yg prnh cuba
 
Sponsored Post

Live Crypto

Currency
Rates
BTC
44254.3 USD
ETH
3147.78 USD
ADA
2.27089 USD
USDT
1.00027 USD
BNB
383.036 USD
XRP
1.00329 USD
SOL
151.381 USD
DOT
31.8903 USD
USDC
0.99993 USD
DOGE
0.22427 USD

CG Sponsors




Top
Log in Register