Bigpay debit card. siapa pernah guna??

Recommended Brokers


duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,335
Reaction score
0
Points
20
Cara Daftar/Register BigPay

BigPay – sila klik http://bigpay.link/referrals , muat turun dan install aplikasi BigPay ke smartphone anda
Sila jalankan aplikasi BigPay untuk mula register
Kalau dia minta referral code, sila masukkan kod ini (9CWXAD6ZFN)
Nanti anda perlu memasukkan nombor telefon, OTP code yang ada terima melalui sms, tangkap gambar (snap) IC dan rakam video muka anda untuk pengesahan
Isikan semua maklumat yang diminta sehingga lengkap.
Akhir nanti anda akan diminta untuk membuat bayaran RM20.
Selepas bayaran dibuat, kad prepaid BigPay akan dipos hantar ke alamat rumah anda dalam masa 3-5 hari bekerja
Selepas menerima kad prepaid mastercard BigPay anda. Anda akan diminta memasukkan nombor kod ccv yang tertera pada belakang kad anda pada e-wallet BigPay.
Automatik selepas memasukkan kod tersebut, kad prepaid BigPay anda diaktifkan, e-wallet BigPay akan mempunyai nilai tunai RM20.
Akhir sekali, anda akan diminta untuk membuat nombor pin kad prepaid BigPay. Dan selepas itu siap semua.
Pasti anda akan tanyakan. Kalau fungsi kad prepaid BigPay ini hampir sama dengan kad debit bank yang biasa kita pakai. Jadi apa perlu kita guna dan keistimewaan kad BigPay ini. Sama sahaja. Sudah tentu ada sedikit perbezaan dan banyak kelebihannya. Pihak Airasia mahu memperkenalkan dan mempopularkan kaedah bayaran tanpa tunai (cashless) ini dengan kad prepaid BigPay mereka. Bila anda berbelanja menggunakan BigPay anda akan dapat mengumpulkan banyak point. Point yang banyak ini dapat anda tukarkan kepada rebat dan memberikan penjimatan.
 
Sponsored Post

zdman

Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
2,178
Reaction score
129
Points
33
kalo fungsi sama cam cc...maknanya akan ada charge draw cash kan?
Cas $10 klu draw kat oversea, dah try beli brg kat maidin, giant, shopee n lazada semua ok..
 

blogpstr

Active Member
Joined
Aug 9, 2011
Messages
1,059
Reaction score
28
Points
30
Baru dapat kad. Yang syok, senang nak monitor expenses, sebab bila belanja, boleh terus snap resit dalam app. so, senang nak monitor mana perbelanjaan yang kita buat.
 

duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,335
Reaction score
0
Points
20
Yess...siapa lagi mau dapatkan bigpay percuma ini? Jangan ketinggalan boss...banyak lelebihannya..

Cara Daftar/Register BigPay

BigPay – sila klik http://bigpay.link/referrals , muat turun dan install aplikasi BigPay ke smartphone anda
Sila jalankan aplikasi BigPay untuk mula register
Kalau dia minta referral code, sila masukkan kod ini (9CWXAD6ZFN)
Nanti anda perlu memasukkan nombor telefon, OTP code yang ada terima melalui sms, tangkap gambar (snap) IC dan rakam video muka anda untuk pengesahan
Isikan semua maklumat yang diminta sehingga lengkap.
Akhir nanti anda akan diminta untuk membuat bayaran RM20.
Selepas bayaran dibuat, kad prepaid BigPay akan dipos hantar ke alamat rumah anda dalam masa 3-5 hari bekerja
Selepas menerima kad prepaid mastercard BigPay anda. Anda akan diminta memasukkan nombor kod ccv yang tertera pada belakang kad anda pada e-wallet BigPay.
Automatik selepas memasukkan kod tersebut, kad prepaid BigPay anda diaktifkan, e-wallet BigPay akan mempunyai nilai tunai RM20.
Akhir sekali, anda akan diminta untuk membuat nombor pin kad prepaid BigPay. Dan selepas itu siap semua.
Pasti anda akan tanyakan. Kalau fungsi kad prepaid BigPay ini hampir sama dengan kad debit bank yang biasa kita pakai. Jadi apa perlu kita guna dan keistimewaan kad BigPay ini. Sama sahaja. Sudah tentu ada sedikit perbezaan dan banyak kelebihannya. Pihak Airasia mahu memperkenalkan dan mempopularkan kaedah bayaran tanpa tunai (cashless) ini dengan kad prepaid BigPay mereka. Bila anda berbelanja menggunakan BigPay anda akan dapat mengumpulkan banyak point. Point yang banyak ini dapat anda tukarkan kepada rebat dan memberikan penjimatan.
 

duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,335
Reaction score
0
Points
20
Yess...siapa lagi mau dapatkan bigpay percuma ini? Jangan ketinggalan boss...banyak lelebihannya..

Cara Daftar/Register BigPay

BigPay – sila klik http://bigpay.link/referrals , muat turun dan install aplikasi BigPay ke smartphone anda
Sila jalankan aplikasi BigPay untuk mula register
Kalau dia minta referral code, sila masukkan kod ini (9CWXAD6ZFN)
Nanti anda perlu memasukkan nombor telefon, OTP code yang ada terima melalui sms, tangkap gambar (snap) IC dan rakam video muka anda untuk pengesahan
Isikan semua maklumat yang diminta sehingga lengkap.
Akhir nanti anda akan diminta untuk membuat bayaran RM20.
Selepas bayaran dibuat, kad prepaid BigPay akan dipos hantar ke alamat rumah anda dalam masa 3-5 hari bekerja
Selepas menerima kad prepaid mastercard BigPay anda. Anda akan diminta memasukkan nombor kod ccv yang tertera pada belakang kad anda pada e-wallet BigPay.
Automatik selepas memasukkan kod tersebut, kad prepaid BigPay anda diaktifkan, e-wallet BigPay akan mempunyai nilai tunai RM20.
Akhir sekali, anda akan diminta untuk membuat nombor pin kad prepaid BigPay. Dan selepas itu siap semua.
Pasti anda akan tanyakan. Kalau fungsi kad prepaid BigPay ini hampir sama dengan kad debit bank yang biasa kita pakai. Jadi apa perlu kita guna dan keistimewaan kad BigPay ini. Sama sahaja. Sudah tentu ada sedikit perbezaan dan banyak kelebihannya. Pihak Airasia mahu memperkenalkan dan mempopularkan kaedah bayaran tanpa tunai (cashless) ini dengan kad prepaid BigPay mereka. Bila anda berbelanja menggunakan BigPay anda akan dapat mengumpulkan banyak point. Point yang banyak ini dapat anda tukarkan kepada rebat dan memberikan penjimatan.
 

nichole

Freshie
Joined
Sep 1, 2019
Messages
6
Reaction score
2
Points
8
Salam kenal.

Saya budak bru dlm cg.
Bigpay ni sama mcm neteller ke tt? Card dorg antar direct ke rumah?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register