beli kreta baru or 2nd & modded balik???

CG Sponsors




pilihan anda??


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,835
Reaction score
1,878
Points
206
aku ader persoalan kat sini
katakan kite ader cash rm35k
nak guna beli kreta mcm kancil or viva..

persoalan mane yg lg bagus.. beli baru standed mended
atau
beli 2nd dlm rm10k. pastu modded enjin, interior, body kit, color..
kalo mod xsampai dlm rm15k
performance lg laju...

kalo crians pilih mane??
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,835
Reaction score
1,878
Points
206
aku jenis suka 2nd..
kalo aku beli 2nd n modded..
 

sideskirt

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
3,819
Reaction score
16
Points
25
bergantung pd nafsu ko ... klu niat beli baru pastu nak mod,baik ko cari 2nd murah2 pastu mod sendiri atau ko cari yg siap dah mod ...

klu stakat nak pakai je, baik beli baru ...
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
rm35k beli viva baru tapi x power...untuk long term ok la kot utk maintenance...

klu beli kete rm10k pastu convert bagi power memang ler sedap pakai tapi utk long term maintenance boleh rabak poket....
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
beli honda accord 100k jer..tayah modded dah..mbr aku de beli :D
 

sideskirt

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
3,819
Reaction score
16
Points
25
impreza pn herge 100k cmtu gak kan.beli impreza kn dah tayah modded dah..bawak dgn perasaan riak d hati :))
tak jugak bro, org tgh giler keta sentiasa ada bende yg nak di mod kan ...

dah nama pon modify, dah ok pon masih leh buat lagi .. huhu
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
tak jugak bro, org tgh giler keta sentiasa ada bende yg nak di mod kan ...

dah nama pon modify, dah ok pon masih leh buat lagi .. huhu
impreza nk modded ape g..serba serbi sedap..kalo tuka pn myb stripe,color n letak sound system la aku se..laju2 pn nk g mane :))
 

sideskirt

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
3,819
Reaction score
16
Points
25
impreza nk modded ape g..serba serbi sedap..kalo tuka pn myb stripe,color n letak sound system la aku se..laju2 pn nk g mane :))
selagi brand keta tu dr jepun, makna masih byk ruang tuk mod .. lainla klu keta conti ... :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register