BTC USD 62,626.1 Gold USD 4,442.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bapa Hero.........

dyla shahri

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,918
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,918
Reaction score
1,040
Points
191
Bapa bergelut demi pertahan maruah anak


KOTA DAMANSARA - Seorang bapa terpaksa berhempas pulas bergelut dengan seorang lelaki yang menyamar sebagai jurujual demi menyelamatkan maruah anak gadisnya daripada menjadi mangsa rogol penjenayah berkenaan. yang menceroboh rumahnya.

Dalam kejadian jam 2 petang kelmarin di Flat Gugusan Kemboja, Seksyen 7 dekat sini, suspek yang berusia awal 20an itu dikatakan memperkenalkan diri sebagai jurujual sebelum dibenarkan masuk oleh anak perempuan tanpa rasa curiga. Sebaik masuk ke dalam rumah, suspek kemudiannya secara tiba-tiba bertindak menolak anaknya masuk ke dalam bilik sebelum menguncinya dari dalam.

Bagaimanapun jeritan mangsa berusia 17 tahun didengari oleh jirannya sebelum dia bertindak menghubungi bapa gadis berkenaan yang berniaga di kawasan berhampiran.

Sementara itu, bapa mangsa, Yatim Seman, 51, berkata sebaik tiba di rumah, dia terus merempuh masuk ke bilik anak perempuannya.

“Dia bersembunyi di bawah katil namun setelah menyedari kehadiran saya, dia keluar dan terus tumbuk dan tendang saya menyebabkan saya terpaksa bergelut dengannya.

“Penyamar itu berjaya melarikan diri beberapa ratus meter di kawasan flat itu sebelum penduduk beramai-ramai mengepung dan menangkap sebelum menyerahkannya kepada polis.

Aduan mengenai kejadian dibuat di Balai Polis Kota Damansara.


:)cgrock :)cgrock
 
tahniah la bapaknya, juga kpd jiran dan org ramai hehe
 
gila sex ke apa lelaki ni...
nasib baik anak dia selamat...
 
kejiranan yang bagus .. mamat tu saje nak cari maut agaknya ..
silap hari bulan mau mati kene belasah..
 
belasah dlu ramai2 kasi lembik..baru serah kat polis..
 
Bahaya niee ... anak dara tak leh letak kat umah .... nieeee
 
kalau aku ada kat sana leh join lepuk nih....
 
semua bapa di dunia ni akan pertaruh kan nyawa untuk anak2 tersayang.....







:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
kasi lepuk dlu...
kasi pengajaran skit kat si pelaku..

BAPA HERO...mcm ni la kita mau..mempertahan maruah anak..
 
teringin nk jadi bapak spt ni..mesti ank die ingat sampai mati
 
Back
Top
Log in Register