ASTRO Beyond

CG Sponsors




buya

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,519
Reaction score
8
Points
25
salam seme forumer,

ada tak sape2 dalam CG ni dah pasang astro beyond nih? boleh share pengalaman ape yg bagus nye psl astro baru ni..aku dah call org astro tapi tak paham sangat..tanye CG lagi best
 
Sponsored Post

baim

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
salam seme forumer,

ada tak sape2 dalam CG ni dah pasang astro beyond nih? boleh share pengalaman ape yg bagus nye psl astro baru ni..aku dah call org astro tapi tak paham sangat..tanye CG lagi best
kt umah kg aku dah..kena pakai tv yg ader hd(tv lcd)
pas tu kena tambah rm20 per month.. dier bg 5 channel kot (channel hd)
kalau ko tak gler kat HD,blu ray tech.. tak payah la beli..
 

black_mask

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2008
Messages
5,588
Reaction score
529
Points
111
huhu...pindah umah baru,aku nk pasang lah
 

Viere

CG Top Poster Club
Joined
Aug 8, 2008
Messages
26,579
Reaction score
179
Points
123
tunggu pertengahan tahun. rasanya lebih byk program hd. mcm skrg ni pun mmg dah ada hbo HD pa semua tu. Tapi bkn semua cerita ada HD. nak tgk cerita yg ada HD tgk dkt web astro. rasanya baru ada dua kot.
 

baim

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
aku tunggu bola jer..
 

Amandamai

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2007
Messages
307
Reaction score
0
Points
10
ASTRO Beyond ni bleh layan time hujan tak..?? klu sama cam sekarang xder maknanyer...
 

aku2882

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2009
Messages
690
Reaction score
5
Points
15
bopa dia punye total ek..nak kena beli tv lcd lagi satu keja tu..aku baru je tuko tvb hhu
 

agigas

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,849
Reaction score
235
Points
38
Kalu pengguna tv biase mmg xpayah la guna Byond...kecuali kalu pengguna TV yang Full HD, DAN slalu plak tonton Astro Supersport, HBO, National Geographic, History & ESPN (5 chanel jer dah HD). Sbb setau aku, B'yond tujuannya utk cater pengguna TV yang Full HD.

Pemasangannya free (decoder, outdoor unit dish, smartcard,kabel HDMI & remote sumer baru). Tapi bayar rm20 bulanan & kontraknye setahun.

Ade gak yg cakap2 utk 5 chanel nih setakat nih mmg rm20. Tapi bila makin banyak chanel yg di HD-kan, kalau ikut sejarah astro la, ada kemungkinan fee yg dikenakan turut akan naik.. so, timbang2kan la.
 

Sniper_x

Fun Poster
Joined
Nov 23, 2009
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
Aku cukup benggang betul dgn ASTRO ni ... Nak kaut untung je..!!! Dah la pelangan makin ramai bagi la diskaun skt.... ini tak.. dahla kite bayo utk tengok cite yg tu.. di ulang2 berpuluh kali... mentang2 dia je yg monopoli stesen satelit kt msia ni.. gula naik .. ASTRO pun naik... pemanis mate tuuur.
 

smh946

Fun Poster
Joined
Sep 4, 2008
Messages
189
Reaction score
1
Points
15
masih lagi menunggu installer nak install astro beyond...kalau tukar set sedia ada free je..cuma kena top up RM20 tiap2 bulan..min contract 12 bulan start april..so sape pasang skrg free la 4 bulan..channel ada 5..supersport,espn,NG,history ngan HBO...tp kena make sure package tu dah sediaada langgan...
quality??kena tunggu tukang pasang tu dth rumah la dulu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register