Area 51

CG Sponsors




a b c d e f

Super Active Member
Joined
Oct 28, 2010
Messages
7,120
Reaction score
531
Points
121
bukan je alien tapi makhluk2 lani seperti jin, vampire, werewolf, pontianak, toyol dll disimpan dan dikaji...

tujuan untuk kegunaan tentera US.

bayangkan depa dah dapat kaji macamana pontianak boleh terbang... tau2 tentera marin US dah boleh terbang tanpa helikopter... atau guna toyol untuk curi rahsia tentera lain
 
Sponsored Post

naj79

Fun Poster
Joined
Jun 26, 2010
Messages
880
Reaction score
5
Points
15
bukan je alien tapi makhluk2 lani seperti jin, vampire, werewolf, pontianak, toyol dll disimpan dan dikaji...

tujuan untuk kegunaan tentera US.

bayangkan depa dah dapat kaji macamana pontianak boleh terbang... tau2 tentera marin US dah boleh terbang tanpa helikopter... atau guna toyol untuk curi rahsia tentera lain
kikiki...

lawak...lawak...

percaya sangat org kita dengan benda tahyul nie:(scam:(scam:(scam
 

mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81
owh..yg macam cte independants day tu yer....
 

cloud_barakbah

Freshie
Joined
Feb 11, 2011
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
UFO semua ni cuma propaganda zionis utk melekakan & menakotkan kita
sebenarnya semua ini berhubung kait dengan raja mereka, Dajjal
 

hujungdieade

Freshie
Joined
Feb 16, 2011
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
aku tgk ngan google map area 51 di nevada US tu diblurkan tapi bile bukak ngan google earth nampak tempat tu macam pangkalan tentera dan ade kapal terbang tapi tak bape jelas. mungkin betul kawasan operasi rahsia mereka kot pasal tempat tu orang awam memang tak leh masuk.
 

clorox_bersih

Legendary Member
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
area 51 tu top secret US Military base..so segala-gala skunkwork diorang datang dari situ la..
even pekerja2 yang datang situ pun dihantar ke sana naik flight. dekat airport ada terminal khas untuk pekerja2 ni...
tempat2 diorang test bomb diorang pun kat situ..
basenya underground..
tak silap kawasan tu lagi luas dari Malaysia
 

botet017

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2011
Messages
699
Reaction score
7
Points
15
Memang ade secret kat Area 51 ni. Sape ceroboh bleh kene tembak tu .......
 

Uzyr R

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
7,750
Reaction score
86
Points
70
kalau tak silap area 51 tu ada di mention dlm film independence day..
agaknya lebih kurang mcm tu kot keadaannya..:D
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,909
Reaction score
82
Points
70
dari kecik kita di tontonkan yg ufo ni technology cangeh gile .... sampai di luar imaginasi kita ... selama 50thn hanye bukti2 kapal ufo bergerak, kesan pendaratan .... x logik la klu ufo ni just nak saje2 masuk frame ... klu technology dia org cangeh sangat da tentu2 dari dulu lagi dia org da hack masuk dalam system dan berkomunikasi gan manusia ... tapi ade ke ? aku rase lagi 500thn pon .. hanye bukti2 yg sama gak iaitu kesan pendaratan + kapal ufo bergerak ... tu je
betui tu.. pastu bila nampak jer kehadiran manusia terus dia pecut lari.. alien ni penakut ker...

lawok betui lah.. ingat nak main cak2 ker..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register