BTC USD 61,461.9 Gold USD 1,765.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Area 51

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,856
Reaction score
934
Points
176
Tadi den ada la tgk cerita ni kat channel history petang tadi. Tempat ni adalah tempat telarang untuk orang awam. Dikatakan tempat ni la ufo terhempas.

Byk gak aktiviti-aktiviti yang dapat dilihat penduduk sekitar kawasan tu. macam piring terbang la.

Dan tempat ni juga dikatakan sebagai tempat military u.s buat kajian tentang teknologi alien. Betul tu tak pasti la . Jom share info korang lak pasal area 51 ni
 
Sponsored Post

DinHoL

Active Member
Joined
Oct 5, 2008
Messages
1,859
Reaction score
40
Points
30
cte ni da lama sgt....
lg satu tmpt roswell...
kalu ko ngat ada drama siri nama ni..
rosweel ni xsilap aku nama tempat kt mexico...
tmpt ni alien terhempas, di sbb kn mexico ni masuh kuno lg...

diorg bg US utk wat kajian...
last2 sume diorg sebat, then kata xde ape yg menarik...
US mmg mcm tu..
 

gadgetmall

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
7,064
Reaction score
32
Points
70
ufo yg aku taw bkn alien..
jet die tu sbnrnye jet buatan jerman zaman dlu2 yg bentik cam loceng..
xsilp aku la..
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
kat google map pon kalau x silap aku, area 51 di kaburkan kan?
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,593
Reaction score
60
Points
120
tempat kajian projek2 top secret us kot.. tang alien cam takde je eden rasa..
 

SCEG

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 27, 2010
Messages
2,545
Reaction score
18
Points
25
cte ni da lama sgt....
lg satu tmpt roswell...
kalu ko ngat ada drama siri nama ni..
rosweel ni xsilap aku nama tempat kt mexico...
tmpt ni alien terhempas, di sbb kn mexico ni masuh kuno lg...

diorg bg US utk wat kajian...
last2 sume diorg sebat, then kata xde ape yg menarik...
US mmg mcm tu..



Roswell kat New Mexico la bro....bukan Mexico

New Mexico memang kat US pun huhuhu
 
Last edited:

tenungskrin

Super Active Member
Joined
Oct 5, 2009
Messages
5,711
Reaction score
90
Points
70
mano tau kot2 kat mexico pun ado tompek namo roswell gak
 

jagat

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2009
Messages
170
Reaction score
0
Points
10
itu kata kerajaan us.. kita dah ditipu dgn bnda2 ni semua,pusat kajian us la,ufo la,dan bermacam2 lagi sperti yg kita lihat di tv.. tp aku percaya bnda ni ada relate ngan dajjal...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register