Apa debit kad yag paling cepat proses?

CG Sponsors




Anas Asarani

Fun Poster
Joined
Aug 9, 2009
Messages
939
Reaction score
1
Points
15
Salam,

Ada tak bank/institusi yang kita apply debit kad kita boleh dapat on the spot?


Thanks
 
Sponsored Post

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
Salam,

Ada tak bank/institusi yang kita apply debit kad kita boleh dapat on the spot?


Thanks

yg paling cepat..... Eon Bank Debit Master Card/Pay Pass, AlRajhi Visa Debit Card dan Maybank Debit Card... 30 minit dah siappp :)paid:)paid
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Aku guna Maybank dan Standard Chartered Bank... 1 batang rokok aje aku tunggu kat luar.. pastu ambik... terus boleh guna..
 

Lee

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2007
Messages
721
Reaction score
6
Points
15
Aku guna Maybank dan Standard Chartered Bank... 1 batang rokok aje aku tunggu kat luar.. pastu ambik... terus boleh guna..
setakat ni yang aku tau, maybank..on the spot..cuba apply platinum debit card..kalau ada akaun islamic current acc.
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
setakat ni yang aku tau, maybank..on the spot..cuba apply platinum debit card..kalau ada akaun islamic current acc.
owhhh debit card ada class platinum, titanium dan gold ke??? x perasang lak....
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
q tak apply lagi.. tapi nak apply gak.... ahaks... best gak guna debit card nie... tak yah bawa duit banyak2...
 

Lee

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2007
Messages
721
Reaction score
6
Points
15
owhhh debit card ada class platinum, titanium dan gold ke??? x perasang lak....
maybank ada 2 - classic ngan platinum..platinum ni byk faedahnya..tp nak apply kena ada akaun premier..tak kisah ler current ke biasa..

faedahnya byk..yuran kalau tak silap rm 12 setahun..kalau ambank..3 ringgit sebulan..

setakat ni aku pakai ambank nexG ok..jer..nak beli online ke..no problemo
 

Lee

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2007
Messages
721
Reaction score
6
Points
15
tapi kalu nak guna ambank nexG..kalau apply by post 14 bekerja baru dpt..satu lagi kena deposit rm 200 dulu kalau nak guna kad ni utk beli minyak ( guna terus kat pam tu)...kalau tak nak kena masuk dalam kaunter..
 

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
Maybank.......sambil cite ngan pegawai tu...tetiba da siap
 
Sponsored Post
Top
Log in Register