ambik ler signal ni

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16808
USD / JPY
104.377
GBP / USD
1.29500
USD / CHF
0.91540
USD / CAD
1.33184
EUR / JPY
121.921
AUD / USD
0.70417

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

pipsignal

Freshie
Joined
Jan 8, 2010
Messages
14
Reaction score
1
Points
8
salam.. aku try bukak thread ni kot2 ler signal yg aku bg ni membantu korang.. aku bukan hebat pon.. sajer2 nk test power.. haha.. ambik ler kalo korang nk ambik.. kalau mengena, korang doakan la kesejahteraan aku yer.. kalo xkena, korang jgn la marah aku lak.. haha selamat mencubaaaaa!!!!

aku bagi PO, so kalau dah kene satu post, korang delete ler post satu lg yg xkene tu.. xnak delete pon xpa.. tp jadi ape2 korang la yg tanggung..

TP tu jgn byk2.. aku biasa ambik 10-15 pips ajer..

kalau masa korang baca thread ni, ader yg bole pakai lg, korang PO la.. kalau ade yg dah kene salah satunyer, korang jgn ambik dah kecuali korang TAMAK..

ari ni 8 jan kul 1.10pm

EUR/USD

BUY STOP = 1.4354 ( Stop loss adalah di sell stop)
SELL STOP = 1.4279 (stop loss di buy stop)

GBP/USD

BUY STOP = 1.5974
SELL STOP = 1.5875

GBP/JPY

BUY STOP = 149.20
SELL STOP = 148.13

EUR/JPY

BUY STOP = 133.89
SELL STOP = 133.31

USD/CHF

BUY STOP =1.0376
SELL STOP = 1.0302

OK selamat mencuba.. kalau aku rajin, aku post ari2.. kalau aku xrajin, jgn la tanya2.
 
Last edited:
Sponsored Post

krkic

Active Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
1,986
Reaction score
9
Points
25
wokeh..no hal bro....
 

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,810
Reaction score
114
Points
73
sl + - 100 pips bhy tu bro kalau TP 10-15 pips..
 

pipsignal

Freshie
Joined
Jan 8, 2010
Messages
14
Reaction score
1
Points
8
letak dekat2 buat abis duit jer bro.. stop loss tu aku buat ikut analisis chart pattern.. kalau dia reverse sampai situ, mmg market nk reverse.. selagi xsampai situ, ada harapan utk dia swing semula..

yg penting money management .. kalau money management betul, 100 pips tu xterasa sgt.. kalau tamak buka besar2 sedangkan modal sikit, mmg la akan terasa..

BTW, GU n GJ , n EJ da hit TP dah.. atleast 30-45 pips da dalam tangan..
 

slayFX

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2009
Messages
2,619
Reaction score
25
Points
30
letak dekat2 buat abis duit jer bro.. stop loss tu aku buat ikut analisis chart pattern.. kalau dia reverse sampai situ, mmg market nk reverse.. selagi xsampai situ, ada harapan utk dia swing semula..

yg penting money management .. kalau money management betul, 100 pips tu xterasa sgt.. kalau tamak buka besar2 sedangkan modal sikit, mmg la akan terasa..

BTW, GU n GJ , n EJ da hit TP dah.. atleast 30-45 pips da dalam tangan..
jgn lupa tepex lagi signal next week k..aku xsmpat ari ni baru balik rmah n buka mt4:D:D
 

pipsignal

Freshie
Joined
Jan 8, 2010
Messages
14
Reaction score
1
Points
8
setel.. semua EU, GU, GJ, EJ, n UCHF dah kene TP.. aku ambik 10 pips ajer.. so ari ni dah 50 pips dalam tangan.. jumper lagi next week kalo aku rajin..
 

gee91

Fun Poster
Joined
Nov 29, 2009
Messages
501
Reaction score
2
Points
15
setel.. semua EU, GU, GJ, EJ, n UCHF dah kene TP.. aku ambik 10 pips ajer.. so ari ni dah 50 pips dalam tangan.. jumper lagi next week kalo aku rajin..
harap sentiasa rajin untuk kasi signal kat sini:">:">
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

JawTra

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2009
Messages
365
Reaction score
2
Points
25
bagui tt, jgn lupa next week
 

slayFX

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2009
Messages
2,619
Reaction score
25
Points
30
next week alu tunggu kt dpan pintu kedai ye TT
 

ajiicam

Fun Poster
Joined
Sep 16, 2009
Messages
124
Reaction score
5
Points
15
singnal masuk tengahari ke TT,
tahniah rekod hari pertama cemerlang.
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register