amaran virus..

Recommended Brokers


Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,010
Reaction score
1,907
Points
141
Assalam tuan2..

Mesej camni selalu muncul masa tgh melayar..
Ni satu taktik pishing ke apa ni?
Ke, memang betul ada virus?
Tak berani aku nak layan.. Close je terus.
usah dilayan, tuan...

jika nak tahu ade virus ke tak..download antivirus yang banyak rating dan review yang baik melalui Google PlayStore..

jika website yang entah apa2 bagi AMARAN VIRUS tersebut,,, usah dilayan...abaikan
 

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,908
Reaction score
60
Points
30
usah dilayan, tuan...

jika nak tahu ade virus ke tak..download antivirus yang banyak rating dan review yang baik melalui Google PlayStore..

jika website yang entah apa2 bagi AMARAN VIRUS tersebut,,, usah dilayan...abaikan
Terima kasih tuan..
Rasa lain macam jugak ada pihak yg baik sgt bagi amaran virus.
Yg tak bestnya, kalau keluar benda alah ni, takleh nak back ke page yg dilayan sblm tu.
Terpaksa close, bukak balik.. Annoying betul.
 

Elegiggle

Banned
Joined
Jan 22, 2016
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
Terima kasih tuan..
Rasa lain macam jugak ada pihak yg baik sgt bagi amaran virus.
Yg tak bestnya, kalau keluar benda alah ni, takleh nak back ke page yg dilayan sblm tu.
Terpaksa close, bukak balik.. Annoying betul.
biasalah tue, virus tue pancing je. nama pun phishing.

biasa aku kalau ade page mcm tu aku jauhi dari visit guna phone.
kalau dah root, boleh guna app adaway.
 

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,908
Reaction score
60
Points
30
biasalah tue, virus tue pancing je. nama pun phishing.

biasa aku kalau ade page mcm tu aku jauhi dari visit guna phone.
kalau dah root, boleh guna app adaway.
Adaway tu app apa? Browser ka?
Aku pakai firefox. Benda ni bukan kerap sgt.. Tapi dah banyak kali jugak la berlaku.
 

Jalapeno

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2015
Messages
3,580
Reaction score
49
Points
35
Tukar browser lain. Tu promo je tu.
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,863
Reaction score
573
Points
161
Teknik sejak zaman mula2 internet kembali lagi.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register