Amal Trust amal-trust.com

CG Sponsors




Sponsored Post

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,199
Reaction score
392
Points
81
Dah try google, tak banyak info pasal amal trust ni.
Kalau ikut ROI, tinggi dah tu - sebulan 3% lebih kurang.
 

Zunan

Active Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,080
Reaction score
45
Points
30
Dah try google, tak banyak info pasal amal trust ni.
Kalau ikut ROI, tinggi dah tu - sebulan 3% lebih kurang.
Yup.. tp nak tgk review dulu mane tahu ade warga cg yg pernah join.. ingat nak pam sikit dalam 2-3k pastue peram 5-6 tahun ke
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
78
Points
30
dalam tu tulis dah 7 tahun, tapi..
google tak banyak info
orang pon xder info
yang penting dia blame orang melayu kurang melabur dalam tu
ejen tak ada ke
ini pelaburan ke simpanan?
 

Zunan

Active Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,080
Reaction score
45
Points
30
dalam tu tulis dah 7 tahun, tapi..
google tak banyak info
orang pon xder info
yang penting dia blame orang melayu kurang melabur dalam tu
ejen tak ada ke
ini pelaburan ke simpanan?
Baca dalam website tue setahun minimum untuk matang.. kira lepas setahun baru jadi simpanan...
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,110
Reaction score
239
Points
83
Illegal tu...
Xnmpak berdaftar pun..fix return profit pada pokok pun dh jelas salah...
 

microsuck360

Fun Poster
Joined
Aug 27, 2011
Messages
184
Reaction score
3
Points
15
alamat pun nampak macam pelik unless saya silap...mana ada menara uoa kat jalan sultan ismail..yang ada menara uoa kat bangsar or wisma uoa kat jalan pinang..hmmm.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register