Ada janda jatuh hati kat aku

Recommended Brokers


Sponsored Post

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,757
Reaction score
182
Points
33
Klu rase aku tak jujur jangan buang masa di thread ini ya

sory bro...

saja nak test hang..

memang hang dah jatuh hati kat akak jan tu..

apa lagi mulakan dgn step baru ..

ajak pi minum ka...

aq doakan di permudahkan urusan.
 

chiro

Active+ Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
3,509
Reaction score
30
Points
30
Takde istilah terlepas..jodoh tu da ditetapkan..cuma xtau dgn siapa saja
TT sayang dua-dua kan. cuma kena cekap bahagikan masa
dengan jan kena terus terang TT dah ada marka
dengan marka kena sembunyi la #:-S
 

kama_rull

Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
2,020
Reaction score
4
Points
25
Bila TT nak kahwin ni.. aku umur 29, anak dah 2 dah... hahahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register