Wanted 30 Set Seluar Tracksuit Diperlukan

CG Sponsors




tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
Salam,
Saya perlukan 30 set track Suite jenama Adidas Saja.
prefer kaler biru gelap belang putih.. tak kisah lah macamna design.. kalo tak da apa apa pun boleh email gambar dan harga payment COD area Petlaing jaya. size:
M-4, L-8, XL-13, XXL - 5. email [email protected]
 
Sponsored Post

sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
Salam,
Saya perlukan 30 set track Suite jenama Adidas Saja.
prefer kaler biru gelap belang putih.. tak kisah lah macamna design.. kalo tak da apa apa pun boleh email gambar dan harga payment COD area Petlaing jaya. size:
M-4, L-8, XL-13, XXL - 5. email [email protected]
aiseh..aku duk kelantan..kalu xblh dah aku jualkan~X(
 

mr. konflik

Freshie
Joined
Dec 30, 2009
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
salalm..
masih open lagi ke boss?
kalau open lg nanti saya blh hantar kan contoh gambar & quotation sekali..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register