BTC USD 38,602.4 Gold USD 1,799.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

For Sale 2013 Mercedes Benz A180 SE 1.6 (A) Reg 2018

Sponsored Post

carriefire

Junior Member
Joined
Jun 9, 2013
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
Mercedes benz A180

Tahun buat 2013
Register 13/3/2018

Detail kenderaan

* LOW MILEAGE 41K++
* FIRST VERY CAREFUL OWNER. JARANG BERJALAN JAUH. OWNER PEREMPUAN DAH PENCEN
* CLEAN SEAT & INTERIOR
* FREE ACCIDENT
* KONDISI SEPERTI KERETA BARU
* PARKING HANYA BAWAH GARAJ
* RUN FLAT TYRE, BUNGA TAYAR CANTIK BARU TUKAR. CUCI KAKI TINGGAL BAWA SAHAJA
* NICE NUMBER 7917

HARGA RM105k

CALL 0129328782 (FAROOQ) UTK SET APPOINTMENT VIEW KERETA ATAU DIRECT WHATSAPP KLIK TERUS LINK DI BAWAH

www.wasap.my/60129328782

LOKASI DESA COALFIELDS SUNGAI BULOH SELANGOR

Mudah.my link
cantik jugak kereta ni kan sebb kalau dapat ni jadi antik kat rumah. confirm jiran suma tak kelip la usha kereta kita hahaha. harga pun rasanya berpatutan lagi sbb dah modify pun condition still nmpk cntik
 

Faisalh

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2013
Messages
244
Reaction score
2
Points
15
cantik jugak merc ni dulu ada gk impian nak beli la konon tpi ukur baju di badan sendiri. skrg cuma guna bezza je. tapi hasil sendiri kan so kita guna je apa yang mampu xD
 

azmer29

Freshie
Joined
Aug 30, 2019
Messages
15
Reaction score
0
Points
13
cantik jugak merc ni dulu ada gk impian nak beli la konon tpi ukur baju di badan sendiri. skrg cuma guna bezza je. tapi hasil sendiri kan so kita guna je apa yang mampu xD
aku stan bezza juga..rupa mcm vios okey..besar boleh muat bnyak brg weh..harga mmpu milik pula..
 

kembararimba

Freshie
Joined
Sep 17, 2019
Messages
37
Reaction score
1
Points
21
cantik jugak kereta ni kan sebb kalau dapat ni jadi antik kat rumah. confirm jiran suma tak kelip la usha kereta kita hahaha. harga pun rasanya berpatutan lagi sbb dah modify pun condition still nmpk cntik
cantik tp model baru lgi cantik. tp yg modify ni selalu maintenance fee lagi tinggi klau dia tukar sparepart dalam la.
 

Faisalh

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2013
Messages
244
Reaction score
2
Points
15
aku stan bezza juga..rupa mcm vios okey..besar boleh muat bnyak brg weh..harga mmpu milik pula..
haah aku even single cari sbb space, kalau kereta kecik tak selesa sangat. yang penting cari minyak yg jimat duit kita sekali, baru poket tak kering
 

Faisalh

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2013
Messages
244
Reaction score
2
Points
15
cantik tp model baru lgi cantik. tp yg modify ni selalu maintenance fee lagi tinggi klau dia tukar sparepart dalam la.
betul tpi kalau condition masih elok, boleh je angkat takde masalah.melainkan rasa nak first hand kan.. hahaha
 

carriefire

Junior Member
Joined
Jun 9, 2013
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
cantik tp model baru lgi cantik. tp yg modify ni selalu maintenance fee lagi tinggi klau dia tukar sparepart dalam la.
kalau gitu better kita beli first hand lah kan?? tapi mana lah nk cekau duit tu xD nak bayar minyak pun menggigil dulu tau
 

carriefire

Junior Member
Joined
Jun 9, 2013
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
haah aku even single cari sbb space, kalau kereta kecik tak selesa sangat. yang penting cari minyak yg jimat duit kita sekali, baru poket tak kering
aku setuju. sbb dulu aku pun jenis terkial kial nak bayar duit minyak tau tapi sejak aku jumpa minyak skang ni nasib baik la mmg takde masalah sengkek ke apa
 

kembararimba

Freshie
Joined
Sep 17, 2019
Messages
37
Reaction score
1
Points
21
betul tpi kalau condition masih elok, boleh je angkat takde masalah.melainkan rasa nak first hand kan.. hahaha
ya tapi my bro punya kes dulu taktau la apa dia bt modify eksos pastu ada part dlm im not sure apa, nah tetibe kereta mcm telan minyak kuat la idk. bunyi pun tk sedap.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register