BTC USD 56,921.2 Gold USD 1,778.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

aid3106

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2005
Messages
501
Reaction score
12
Points
15
Salam,

seperti biasa...jika ada yg telah bce thread sy sblom ni..berkenaan dgn supplier...dorang akn faham...so skrg ni sy perlukan quotation drpd mana2 supplier yg boleh supply brg yg dinyatakan...sy perlukan price dahulu..n sy akn pilih d best price..

item: PC
brand: HP/Lenovo
quantity: 200
spec:
*intel core 2 duo E7500 processor (2.93Ghz 3MB L2 cache 1066Mhz front side bus)
*small form factor
*1gb sd ram memory
*160gb sata disk
*17" LCD flat monitor
*windows 7 professional,
*3 years on-site warranty

sebarang pertanyaan/jika ada pihak yg berminat, boleh PM saya atau emailkan terus quotation anda ke [email protected]/hubungi 0176821087-zaid( msg dlu jika ingin call sbb tkut sy bz n no yg xdikenali sy xjwb..maaf.:D )

jika harga yg disenaraikan terpilih...sy akan menghubungi pihak anda...

p/s:
*tender ni xconfirm lg..msih dlm usaha utk dptkan nya...sbb tu sy perlukan price dahulu utk standby..once dah dpt..boleh proceed ngan urusan...
*jika service cantik...kita boleh deal utk long term...cadangan/kritikan yg membina sgt2 dialukan..
sekian terima kasih..
 
Sponsored Post

tbomq

Active Member
Joined
Sep 8, 2009
Messages
1,278
Reaction score
0
Points
20
broo..barang cina nak x..??? huhuhu
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
btol2...bukan job kecik da ni...:-?

ni pengiraan kasar aku je..kalau nak sub kat aku, bagi 50% downpayment dulu... aku ambik rm1700 per unit siap semua..sekali pasang...bila dah pasang, siap semua, bayar lagi balance 50%..hitam putih siap mati setem semua aku buatkan...janji, tunjuk LO n downpayment..
 

KilangCetak

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
4,447
Reaction score
29
Points
35
ni pengiraan kasar aku je..kalau nak sub kat aku, bagi 50% downpayment dulu... aku ambik rm1700 per unit siap semua..sekali pasang...bila dah pasang, siap semua, bayar lagi balance 50%..hitam putih siap mati setem semua aku buatkan...janji, tunjuk LO n downpayment..

wah, aku still menunggu TT mereply cara pembayaran ni...hehehe...
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
Salam,

seperti biasa...jika ada yg telah bce thread sy sblom ni..berkenaan dgn supplier...dorang akn faham...so skrg ni sy perlukan quotation drpd mana2 supplier yg boleh supply brg yg dinyatakan...sy perlukan price dahulu..n sy akn pilih d best price..

item: PC
brand: HP/Lenovo
quantity: 200
spec:
*intel core 2 duo E7500 processor (2.93Ghz 3MB L2 cache 1066Mhz front side bus)
*small form factor
*1gb sd ram memory
*160gb sata disk
*17" LCD flat monitor
*windows 7 professional,
*3 years on-site warranty

sebarang pertanyaan/jika ada pihak yg berminat, boleh PM saya atau emailkan terus quotation anda ke [email protected]/hubungi 0176821087-zaid( msg dlu jika ingin call sbb tkut sy bz n no yg xdikenali sy xjwb..maaf.:D )

jika harga yg disenaraikan terpilih...sy akan menghubungi pihak anda...

p/s:
*tender ni xconfirm lg..msih dlm usaha utk dptkan nya...sbb tu sy perlukan price dahulu utk standby..once dah dpt..boleh proceed ngan urusan...
*jika service cantik...kita boleh deal utk long term...cadangan/kritikan yg membina sgt2 dialukan..
sekian terima kasih..

kalau naka beli komputer baru, mesti ada yg lama...yg lama tu jgn buang...aku nak beli
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register