BTC USD 69,794.8 Gold USD 2,408.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

1st Deposit yang hangus!

salam...
1kusd boleh buka lot hanya 0.05% utk margin..
money management perlu..
1000usd= 0.05 hingga 0.50 maksimum..
aku sendiri dah bertahun dlm forex...
tapi masih main rugi..kena biasakan diri dgn banyak pekara..
forex memang perlu konsetrasi dan kesabaran tinggi..
kebanyakan kawan perempuan dlm forex lebih berjaya dari lelaki..

kalau nak ikut 1kusd memang tak cukup..pada sesiapa suka main floating..
berbahaya sesangat..peratusan risiko terlalu tinggi..

semoga maju jaya
cara-cara taknak hangus.....ambik sikit je tiap-tiap hari target 20 pip...sikit-sikit lama-lama jadi bukit...trend nak pergi 300 pip ke 1000 pip ke lantak ler sama dia...dapat target terus off pc terbalikkan monitor...duduk lelama depan pc tangan lagi ler gatal nak open position je...ni cara orang yang dah berjaya dan jadi kaya dengan forex ni.

Macam member ku mula dengan 99sen je...sekarang dah kaya rumah banglo 3 tingkat kete brabus ada 2 MPV 1...duit banyak-banyak dari forex beli tanah...beli mesen air banyak-banyak supply dekat kilang...keje nya tiap tiap hari 4jam pagi gi kilang ambik duit dari mesen,lepas tu gi ladang dia.lepas tu waktu market euro duduk depan pc, trade.Dapat target tutup pc
(paling lama pon 1 jam je duduk depan pc).

Satu info yg bagus dijadikan panduan buat semua:)cgrock
 
Sponsored Post

Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08274
USD / JPY
156.547
GBP / USD
1.27096
USD / CHF
0.91436
USD / CAD
1.36756
EUR / JPY
169.541
AUD / USD
0.66478

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register