BTC USD 41,849.6 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

1st Deposit yang hangus!

tahir85

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
helo seme CG Trader.

saya menyatakan 1st deposit dalam forex korang akan hangus. keberangkalian ini sebanyak 100%..

my 1st deposit 3 tahun lalu ..1000 usd...amik masa dalam 2 bulan hangus.. tp sempat gak widraw2 bila profit..tu pun ciput jer..


korang plak berapa 1st deposit yang telah hangus?
kpd newbie...jgn takut nak memorex.kalau takut,,simpan kat ASB heheh :D ni hakikat
 
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
ceq ka..??
depo: EGOLD = $200
CASH = RM720
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
ceq plak setakat ni rasanya baru dalam usd150 kot.. :-?
 

ngobok

Active Member
Joined
Jan 3, 2006
Messages
1,600
Reaction score
22
Points
25
1st depaosit dekat Marketiva..
semua hangus..tinggal sen sen jer..
tp x ingat berapa yg hangus..

2nd deposit pun hangus gak..
dekat fxopen..yg ni byk woooooo
 

paktam

Fun Poster
Joined
Feb 13, 2008
Messages
588
Reaction score
2
Points
15
aku hangus dlm fxopen dlm 30usd je...hehehe...dah tau dah akan hangus saje je nak try....tak de yg boleh bg kita hidup senang tanpa usaha...
 

cikepong

Active+ Member
Joined
Apr 1, 2008
Messages
4,367
Reaction score
50
Points
30
cara-cara taknak hangus.....ambik sikit je tiap-tiap hari target 20 pip...sikit-sikit lama-lama jadi bukit...trend nak pergi 300 pip ke 1000 pip ke lantak ler sama dia...dapat target terus off pc terbalikkan monitor...duduk lelama depan pc tangan lagi ler gatal nak open position je...ni cara orang yang dah berjaya dan jadi kaya dengan forex ni.

Macam member ku mula dengan 99sen je...sekarang dah kaya rumah banglo 3 tingkat kete brabus ada 2 MPV 1...duit banyak-banyak dari forex beli tanah...beli mesen air banyak-banyak supply dekat kilang...keje nya tiap tiap hari 4jam pagi gi kilang ambik duit dari mesen,lepas tu gi ladang dia.lepas tu waktu market euro duduk depan pc, trade.Dapat target tutup pc
(paling lama pon 1 jam je duduk depan pc).
 

msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
First 300usd.. 2nd 100usd.. 3rd maintain sampai sekarang..
 

baller

Active Member
Joined
Dec 30, 2005
Messages
1,687
Reaction score
17
Points
25
agak2 depo $150 kalo tak silap....sempat w/draw profit dlm $35...pastu cik marginah tepon bagi salam....huuuuuu
 

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,014
Reaction score
282
Points
91
dari 3 acc (3 broker berlainan), 1 hancuss..tinggal 2 acc lagi..
tu pun entah lerr brapa lama bleh bertahan....

p/s: tapi yg 1st deposit acc masih bertahan hingga sekarang...:D
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18670
USD / JPY
109.715
GBP / USD
1.39050
USD / CHF
0.90546
USD / CAD
1.24771
EUR / JPY
130.199
AUD / USD
0.73460

CG Sponsors




Top
Log in Register