BTC USD 66,040.9 Gold USD 2,359.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

1st Deposit yang hangus!

tahir85

Active Member
Messages
1,243
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
helo seme CG Trader.

saya menyatakan 1st deposit dalam forex korang akan hangus. keberangkalian ini sebanyak 100%..

my 1st deposit 3 tahun lalu ..1000 usd...amik masa dalam 2 bulan hangus.. tp sempat gak widraw2 bila profit..tu pun ciput jer..


korang plak berapa 1st deposit yang telah hangus?
kpd newbie...jgn takut nak memorex.kalau takut,,simpan kat ASB heheh :D ni hakikat
 
Sponsored Post

cara-cara taknak hangus.....ambik sikit je tiap-tiap hari target 20 pip...sikit-sikit lama-lama jadi bukit...trend nak pergi 300 pip ke 1000 pip ke lantak ler sama dia...dapat target terus off pc terbalikkan monitor...duduk lelama depan pc tangan lagi ler gatal nak open position je...ni cara orang yang dah berjaya dan jadi kaya dengan forex ni.

Macam member ku mula dengan 99sen je...sekarang dah kaya rumah banglo 3 tingkat kete brabus ada 2 MPV 1...duit banyak-banyak dari forex beli tanah...beli mesen air banyak-banyak supply dekat kilang...keje nya tiap tiap hari 4jam pagi gi kilang ambik duit dari mesen,lepas tu gi ladang dia.lepas tu waktu market euro duduk depan pc, trade.Dapat target tutup pc
(paling lama pon 1 jam je duduk depan pc).
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.06538
USD / JPY
154.742
GBP / USD
1.23374
USD / CHF
0.91150
USD / CAD
1.37173
EUR / JPY
164.859
AUD / USD
0.64392

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register