BTC USD 29,390.3 Gold USD 1,846.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

wedding hantaran

  1. notepad

    Santai “Macam ni barulah hantaran tinggi”

    Comot don’t care! Enam beradik perempuan dan ibu rancak bertukang buat rumah... bancuh simen, ikat bata semua boleh - “Macam ni barulah hantaran tinggi” Gelagat adik-adik perempuan Nurul Nasuha bergotong royong membantu bapa mereka bertukang mengundang perhatian netizen...
  2. kizuro

    Wanted Kedai barangan hantaran kat Damansara

    Salam warga CG, Aku nak tanya sikit, ada sesiapa tak yang tau kat mana ada kedai untuk gubahan barangan hantaran kahwin/tunang kat area damansara? Kalau ada sesiapa warga CG yang tau kat mana aku boleh cari kedai tu, tolong bagitau kat area mane ye. Terima kasih. :D
  3. N

    To Sell Khidmat gubahan hantaran dan makeup pengantin

    [/URL] [/IMG] kami menyediakan perkhidmatan gubahan hantaran,gift, sewa dulang, gubahan bunga. kami juga menyediakan perkhidmatan makeup untuk pengantin , dinner dan lain2.. untuk maklumat lanjut sila layari http://aminolshima.blogspot.com atau emailkan kepada [email protected] atau...
Top
Log in Register