wedding card

  1. fdisk56

    To Sell Beratus design template kad kawen dan banner format .psd

    Assalamualaikum sahabat sahabat CG.... Anda ingin menjadi Designer Professional Tuan tuan hanya perlu dapat kan : 1. Harga template kad kawen = Rm 299 ( ratusan file .psd .ai dan .eps) Kelebihan koleksi kad kawen koleksi saya Ada beratus ratus koleksi design kad kawin dalam bentuk adobe...
  2. M

    To Sell 15th KLPJ Wedding Fair 2017 (APRIL 2017) Mid Valley Exhibition Centre

    15th KLPJ Wedding Fair 2017 (APRIL 2017) Date: 28, 29 & 30 April 2017 (Friday, Saturday & Sunday) Time: 11am to 9pm (Free Admission) Venue: Hall 1, 2 & 3, Mid Valley Exhibition Centre, KL (All the halls) No. of Booths: 300 Booths Expected Visitors: 50,000 Visitors Exhibitors: KL-PJ Top 50 Local...
  3. M

    12th KLPJ Bridal Fair 2016 (MAY 2016) Mid Valley, Kuala Lumpur, Malaysia

    12th KL-PJ Wedding Fair 2016 (MAY 2016) Date : 20-22 May 2016 (Friday-Sunday) Venue : Hall 1, 2 & 3, Mid Valley Exhibition Centre, Kuala Lumpur Time : 11am to 10pm (Free Admission) No of Booths : 300 Booths (Largest in Malaysia) Expected Visitors : 70,000 Visitors Organiser : KLPJ Events Sdn Bhd...
  4. M

    Malay Wedding Fair 2016 - Mid Valley, PWTC, Shah Alam

    Pameran Pengantin KL-PJ 2016 Malaysia Tarikh : 20, 21 & 22 Mei 2016 (Jumaat - Ahad) Tempat : Hall 1, 2 & 3, Mid Valley Exhibition Centre, Kuala Lumpur Masa : 11 pagi - 10 malam (Masuk percuma) Jangkaan Pelawat : 67,000 pelawat Dianjurkan oleh : KLPJ Events Sdn Bhd Laman Web ...
  5. Srikandi Kreatif

    To Sell Kad Kahwin, Sticker, Namecard & Props masih pada harga MURAHH!!

    Masih Pada Harga Yang Murahh!:D:eek: KAD KAHWIN PROPS NAMECARD/BUSINESS CARD STICKER Untuk Tempahan / Pertanyaan; Call/Whatsapp: 017 627 3929 Email: [email protected] Tempah Online: www.srikandi-kreatif.com Terima kasih
  6. 8virus

    Wanted Designer kad kahwin

    salam nak tanya sape sini yang pandai design kad kahwin..boleh pm sy dgn brp rate skali..thanks:)cgrock
  7. eLLYaNa

    To Sell eLL | Wedding Card + FREE delivery & bunting

    KHAS BUAT BAKAL PENGANTIN!! Berita baik untuk semua bakal pengantin semua, PROMOSI kad kawin dengan harga istimewa.. HARGA PROMOSI ni kami bagi RM650/1000PCS RM650/1000PCS RM650/1000PCS Harga Asal? RM850. Anda JIMAT RM 200!!! wowww..murah kan? *FREE POSTAGE *FREE 2pcs BUNTING Spesifikasi...
  8. ShakiraMustafa

    Wanted Supplier kertas kad kahwin di kelantan

    Dengan lafaz بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera buat semua warga CariGold. Minta kerjasama ahli CG yg berada dikelantan, ada sape2 tau supplier kertas untuk buat kad kawin, tolong pm aku. Terima kasih :)cgrock
  9. slurpee

    Wanted Printing kad kahwin segera!

    Memerlukan org yg blh buatkan kad kahwin.. kalau blh seminggu siap... kalau yg print hitam puteh atas kertas A4 i dodge :"> pls pm me... very urgent!!
  10. kaweorepasirmas

    To Sell Printing kad kahwin, banner bunting & macam2 lagi...murah2

    kalau ade sape2 or sedara mara nak kawen or nak buat poster or ape2 la berkaitan printing...kalau nak yg murah2..harga terbaekk dari ladang sy boleh kasi...
  11. E

    Wanted Printing kad kahwin dicari!!

    salam kepade semua rakan2 cg, aku nak tanye dlm cg ni ade tak tokay printing kad kawen, aku nak deal, meh lah sembang2 ngan aku meh :D:p
  12. kerandaterbang

    Wanted Supplier kad kawin

    hi all ade sape sape kat sini tahu supplier kad kawin tak? klau ade pm le aku.... :):)
  13. L.O.V.E

    Wanted Print kad kahwin urgent

    lyn perlukan tempat print kad kahwin.. urgent sangat nie.. utk 500 pcs.. design dah siap.. 4" x 9" tolong....
  14. Harimau_kumbang

    Wanted Mencari mesin mencetak kad jemputan kawin

    Salamz... Hai, kengkawan sumer.. saya nak carik mesin yg mencetak atau membuat kad jemputan kawin.. so, sesaper yg tau atau ada menjual... bleh arr pm saya ataupun poskan kat sini ek.. saya berminat nak bukak biz nie.. k,
Top
Log in Register