BTC USD 24,078.2 Gold USD 1,778.99
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Print kad kahwin urgent

L.O.V.E

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,931
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
lyn perlukan tempat print kad kahwin..

urgent sangat nie..

utk 500 pcs..

design dah siap..

4" x 9"

tolong....
 
Sponsored Post

cput

Super Active Member
Messages
6,549
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
ko tak gi ke kat tmpt aku ckp tue?
 

cput

Super Active Member
Messages
6,549
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
ada lagik satu, kat nilai..tapi aku tak pnh ah tnye bape hengget if custom made..aku buat banner je kat situ dulu..
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,931
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
ada lagik satu, kat nilai..tapi aku tak pnh ah tnye bape hengget if custom made..aku buat banner je kat situ dulu..

:(( :(( kedai tu takde custom made..:((
 

cput

Super Active Member
Messages
6,549
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
okeh2..jgn le nangeh..nanti aku cr yang lain plak
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,931
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
okeh2..jgn le nangeh..nanti aku cr yang lain plak

:(( :(( uwaa..
tak patut tul ahh member lyn..
dah seminggu baru nak cakap tak leh buat...
dah kesuntukan masa dah nie :((
 

cput

Super Active Member
Messages
6,549
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
ala shiannyer..kat kpmleks pkns bangi kan ada..tak gi tgk?
 

BOCK

Legendary Member
gem
Messages
17,853
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,853
Reaction score
59
Points
120
pegi ler kat klang
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register