BTC USD 16,819.1 Gold USD 1,786.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

used car

  1. dloanman

    Tips bila nak ambil kereta baru, elok bawa 4 orang.. Ini sebabnya

    Ini tip bila nak ambil kereta baru, elok bawa 4 orang.. Ini sebabnya Ini tip bila nak ambil kereta baru, elok bawa 4 orang.. Ini sebabnya. Dah menunggu lama untuk kereta idaman, akhirnya dapat juga. Memang teruja untuk ambil kereta baru tapi pada masa yang sama ada perkara yang perlu kita...
  2. dloanman

    Buy & sell car at Carsome - Here’s How You Can Book a Test Drive with Carsome

    Here’s How You Can Book a Test Drive with Carsome Buying a Carsome Certified car has many perks – first, the hassle-free journey gives you peace of mind as we handle everything for you. On top of that, all Carsome Certified cars have passed a stringent 175-point inspection and are...
  3. A

    Beli kereta terpakai - warranty smart

    Ada tak sesiapa pernah guna warranty smart utk cover kerosakan apabila beli kereta terpakai? Sebab aku bercadang nk beli kereta kia grand carnival, used car bagitau bleh beli warranty smart cuma byr rm1000 je utk setahun, dia cover kerosakan enjin...agak2 berbaloi ambil x warranty smart tu?
Top
Log in Register