subtitle

  1. al-fizz

    kawan2 macam mana nak cari subtitle malay untuk movie dengan mudah?

    aku nak cari subtitle malay untuk Resident Evil Degeneration aku cari kat google tak jumpa2 lah subtitle malay untuk movie ni.. aku tahu korang ada yang pandai cari subtitle dengan mudah tolong ye kwn2 terima kasih kwn2...
  2. syafsp

    Macam mana nak edit subtitle Movie??

    ok mcm ni otai² sekalian, aku ada download movie Rambo I, keluaran axxo punya. dah jumpa dah subtitle malay, tapi leceh satu la, cerita dah jalan 10saat kedepan, subtitle baru keluar.. adoi! xbest la..:(( mcm mana nak edit kasi kedepan skit??(bg sama balik dgn cerita) subtitle elok dah, ayat...
Top
Log in Register