servis pendawaian letrik

  1. hafizul4158

    To Sell Ubahsuai rumah/pejabat, plumber, electrical

    KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN - ubahsuai rumah dan pejabat. - Kerja kerja paip (Plumber). - Mengecat rumah dan pejabat. - Plaster siling rumah dan pejabat. - pasang partation. - Tukar dan pasang pintu dan frame. - Tukar dan pasang tingkap aluminium. - Baiki bumbung rumah dan pejabat...
  2. yelderin

    Ask/Help Kontraktor tnb pendawaian dari single phase ke phase 3

    Salam..sy mencari perkhidmatan tukar single phase Kpd 3 phase utk rumah sy.. Ada suggestion kontraktor tnb yg reasonable tak?
  3. M

    To Sell Perkhidmatan pemasangan CCTV, Home alarm system, ELV, pendawaian elektrik

    Salam sejahtera. Kami menyediakan perkhidmatan pemasangan CCTV (boleh di akses melalui telefon bimbit anda), Home alarm system, ELV, dan juga pendawaian elektrik domestik. Kami menawarkan harga yang mampu dimiliki oleh semua mengikut budget pelanggan. PERHATIKAN RUMAH ANDA DI MANA JUA ANDA...
  4. A

    Wanted Servis tukar lighting signboard

    Signboard kedai dlm shopping mall area shah alam. anyone?
  5. I

    Wanted Kontraktor Wiring Area Sendayan

    Assalamualaikum, Ada sesiapa yang kenal dengan kontraktor yang boleh supply kipas dengan lampu dan buat wiring sekali untuk rumah baru? Lokasi rumah di Sendayan, N9.. Tujuan thread sebab nak compare harga. Kalau ada website lagi bagus :D
  6. T

    To Sell Promosi Wiring and service aircond

    Wiring elektrik dan servis aircond rumah, kilang dll Menyediakan perkhidmatan pendawaian elektrik, servis aircond rumah, kilang di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Kami merupakan syarikat yg dah lama memberi perkhidmatan di sekitar KL,Shah Alam, Klang. Kalau project besar2 luar dr area ni...
  7. mujhi

    Wanted Kerja Wiring

    Ada kerja nak pasang lampu taman 2.5m (yang pasang di halaman rumah ) 10 batang dan kerja berkaitan. lokasi di PD.barang di berikan. siapa area pd yang boleh buat boleh pm saya.
  8. bintang4

    Wanted Memerlukan Kontraktor Pendawaian Elektrik di Puncak Jalil

    Salam semua.. Ada sesiapa yg tahu berkenaan dgn tajuk thread bleh la bagi info kat aku. Kerja x banyak..pasang MCB/DB baru pastu test workability jer..yg lama dah kena rembat dgn si malaun mana tak taw.:mad: Urgently needed, kena settle paling lewat hari rabu ni. pembeli rumah dah nangis2...
  9. Akhtar

    Wanted Wiring/Repair di Kajang

    Salam, Sape ada kontek handyman/technician yang buat keje bagus di sekitar kawasan kajang. Da kontek sorang dlm CG tp x datang pun.. urgent gak la sebab melibatkan kawasan dapur/washing machine. Tq sms - 0197649015
  10. D

    To Sell Aircond servicing, plumbing, wiring, painting

    * Service & Install Aircond split unit,casset unit,ceiling & VRV room. * Perkhidmatan memasang & membuka aircond lama @ baru. * aircond baru dan terpakai pun ada di jual,harga mengikut jenis aircond dan h.p(kuasa kuda) * Pemasangan wiring seperti lampu,kipas,hilter dll. * Perkhidmatan...
  11. A

    To Sell Servis Wiring, Plumbing and Renovation

    salam.. saya ada menawarkan khidmat *pengubahsuaian ruman, ofis,restauran dll.. *wiring n plumbing *grill n awning *ape² la yang berkaitan dengan rumah atau kediaman.. kalau ade sesiapa yang memerlukan perkhidmatan saye nie, call la saye ye.. 019 2770482 hanya di kawasan lembah klang dan ipoh...
  12. eboss

    Wanted Contractor area Kajang Bangi yg leh start job ASAP (painting,wiring,renovation)

    Aku nak renovate buat beberapa bilik kat REKO SENTRAL...kedai tu kedai baru..apa pun tak ada...so aku nak 1 orang saja yg urus...cat lantai (kalau ada budget mungkin leh pasang carpet) lampu, partion, wiring dan lain2 kerja beraitan. Call aku 0133197008
  13. Brad Pitt

    Wanted Electrical contractor

    Mencari electrical kontraktor untuk memasang lightning arrestor atau protection system unruk peralatan mesin kami di Kepong.Sesiapa yg berkenaan dan berminat bole send quotation atau PM me dgn segera...tq.:)cgrock
  14. J

    To Sell Membekal pelbagai perkhidmatan

    Assalamualaikum... Kami dari superseed enterprise menawarkan khidmat membekal dan sewaan barangan pembekal perabut alat tulis alat fotografi alat muzik perkakas elektrik alat bantuan mengajar kerja-kerja civil elektrikal mekanikal landscaping pembersihan kawasan katering untuk pertanyaan...
  15. denyo

    To Sell Renovation and wiring

    salam 1malaysia. saya ada memberi khidmat sesiapa yg nak renovated rumah atau repair. wiring rumah bole hubungi saya. saya mempunyai khidmat kerja yg baik dari warga indonesia yg berpengalaman. harga yg berpatutan :D berbandingkan dgn harga contractor cina.:mad: sila hubungi saya 012-2612944...
  16. abg_x

    Wanted Mencari servis install lampu/kipas di Bangi

    Saya ingin install lampu dan kipas di rumah apartment di Seksyen 9 , Bangi. Jika ada sesiapa yang boleh buat servis tersebut atau contact no., boleh beritahu saya. Terima kasih.
  17. Mr.CEO

    To Sell Perkhidmatan Wiring Rumah Kediaman

    I provide freelance additional wiring service in Klang Valley Area. Installation 1) Type of Lamp from RM 5 2) Type of fan from RM 15 Wiring 1) Plug from RM 70 2) Fan/lamp from RM60 3) Aircond point below 1.5HP from RM 100 Note : All price still can be revised and discount will be given...
Top
Log in Register