service

  1. S

    Wanted Perkhidmatan Lori/Van Maskargo Bintulu ke Kindurong

    Mohon Pertolongan sesiapa yang menawarkan perkhidmatan Sewaan Lori /Van pada 16 atau 17 hb Mac . Detail seperi dibawah: 1) Berat lebih kurang 400 Kg 2) Berkotak 3) Pakaian Overall 4) Barang Aku angkat sendiri 5) Driver just pandu sahaja sila hubungi saya di talian 0127918533
  2. Ardy

    Wanted [Mencari khidmat pindah aircond]rata2 nak RM150-RM200. betul ke? nak murah lagi. 1hp

    rumah flat polis ipoh... aircond skrng duduk di tingkat 9. (outdoor unit belah depan, so terletak je bukan gantung2) dapat pindah rumah blok depan tingkat 1. outdoor unit pun letak tempat beranda dapur. bukan gantung tingi2 yg murah2 xde ke? huhu hubungi : 0194344269
  3. G-Trader

    Wanted Khidmat Hantar Barang

    Assalamualaikum.. Mencari khidmat hantar barang (lori) untuk angkut barang dari Kuantan ke Klang..sesiapa ada kenalan atau saudara yang ada buat khidmat ni boleh la maklum segera untuk nego harga..1 trip dah setel semua..Tq CG :)paid Wan - 0l2 967 6g44
  4. cbg5111

    Wanted Mencari kontrak lori 3 tan area Pahang

    saya sedang mencari kontrak lori 3 tan kanvas.. kawasan kuantan Pahang..sekiranya ada bolehlah hubungi saya. *Lori jenis canvas, brg tertutup dan selamat *Insyaallah perkhidmatan dan harga terbaik *Pekerja yang amanah(jika diperlukan) jika berminat sila hubungi saya fendy(0199430506)
  5. shahsya

    Wanted Servis Hantar Barang ke Booth Event (Setia Alam- PJ)

    Assalamualaikum .. Sesiapa mmg buat servis untuk menghantar barang boleh hubungi atau tinggalkan komen yer. Saya mencari company atau sesiapa yang buat servis hantar barang untuk ke tempat booth kami di PJ (kami dari Setia Alam). Van lebih baik. Sekiranya ada, sila tinggalkan komen anda dengan...
  6. bebolos08

    To Sell Servis Aircond TERMURAH!!! Syarikat BUMIPUTRA!!!

    SINGGAH KE FACEBOOK KAMI! & BLOG KAMI! :D:)paid:)paid:)paid:D
  7. H

    Wanted Mencari Lori Tipper 6 Tayar (Utara)

    Salam.. Sy ingin mencari lori tipper 6 tayar (berpermit) di kawasan utara (perlis,kedah) utk kerja mengangkut tanah merah. - Jumlah lori 5 lori dan keatas. - Bayaran 2minggu sekali ikut tan - Parking lori dan Tempat tinggal disediakan oleh pemaju - Diesel, Maintenance dan driver...
  8. redside07

    Wanted Servis pasang air-cond di Kajang

    Salam semua. Member den ni nak pasang sebijik aircond.sebolehnya melayu la kan...Tapi masalah melayu ni cakap putar2, kejap jadik kejap tak. Niat nak tolong melayu, tapi makin bosan pulak jadinya ditolak2 macam bola. So dengan niat nak tolong melayu buat kali terakhirnya, sesiapa yg ada buat...
  9. H

    To Sell Lori burger untuk disewa

    Salam, Saya ada sebuah lori burger untuk disewa bersama peralatannya sekali. Lori berada diarea selayang.berminat untuk berniaga burger secara mobile boleh menghubungi saya.017-2847553-helmi
  10. faris_sn

    Wanted Buka dan Pasang Air Cond

    Salam, Saya nak cari service BUKA & PASANG AIRCOND dari Seksyen 11 ker Bukit Jelutong Aircond kecik jerk 1 HP kut..rumah bukan opis so far ada sorang bagi quotation sampai RM220 siap..macam mahal gile atau ker memang harga sebegitu So dalam ni sapa ada blh la PM den..:)cgrock
  11. T

    To Sell Promosi Wiring and service aircond

    Wiring elektrik dan servis aircond rumah, kilang dll Menyediakan perkhidmatan pendawaian elektrik, servis aircond rumah, kilang di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Kami merupakan syarikat yg dah lama memberi perkhidmatan di sekitar KL,Shah Alam, Klang. Kalau project besar2 luar dr area ni...
  12. haki

    Wanted Perkhidmatan lori hantar motosikal dari Kelantan ke Terengganu

    Salam 1malaysia... Sy memerlukan perkhidmatan lori nk hantar motosikal dari kelantan ke terengganu... Ada sesiapa yang tgh pindah barang..nk tumpang moto sbjik..kos kite bincang....
  13. northbioasli

    Wanted Mencari Lori Pindah Puchong-Kelantan (0ne way trip)

    salam semua..seorang ustaz nak berpindah ke kelantan (machang) dari Kuala Lumpur (puchong) pada hujung bulan ini. ada sape sape tak yang boleh bg kontek lori yang harga boleh dikira murah murah. sebab ustaz ni tak keje, dia hanya merawat orang. jadi faham faham sahajalah.kalau ada kontek minta...
  14. pejalpaweng

    Wanted Servis Lori Tipper utk disewa

    Sape2 ade lori tipper utk disewa bole pm aku ye.. Memerlukan lori tipper 10 tayar utk angkat tanah dr Muzium national ke Batu 6 Gombak. Jarak 28km Masa: Isnin- Sabtu (9.30pm - 5.30 am) Minimum 6 trip sehari(maks xde limit) Kontrak = 2 thn + 1 thn Kene sediakan driver n maintenance n diesel...
  15. J

    To Sell Air-Cond System - membekal , pemasangan, pengubahsuai, dan pembaikan.

    SAYA MENAWARKAN KHIMAT MEMBEKAL.PEMASANGAN ,PENGUBAHSUAI DAN PEMBAIKAN = M & E = EXHAUST FAN = FRESH AIR = AIRCOND = AIR-CONDITIONING SYSTEM = STAINLESS STEEL = G I DUCTING = STAINLESS STEEL DUCTING = SERVICE = REPAIR = HOME SERVICE [email protected] 019-3232366 john
  16. Master Secure

    To Sell Quality CCTV System Complete Set RM1650 - Supply,Install & Wiring

    Express and Quality Installation Supply, Install and Wiring complete set CCTV System c/w; ~4 Channel H264 DVR c/w Mouse & Remote Controller + 500GB Harddisk-1 set ~Dome IR Camera - 4 unit ~12DC Power Adaptor-4 unit ~RG59 Cable, 13Amp Socket, Pipe/Casing & Wiring Accessories-4 set std.1000sqft)...
  17. D

    Wanted Mencari tukang pasang lampu kipas elektrik di JB

    Salam ada tak yg buat service ni dgn harga berpatutan..rumah aku ni rumah lama..ada 3 bilik tak berlampu..termasuk toilet..agak tinggi syilingnya..kalau ada yg buat service pendawaian elektrik yg bagus dan sangat direcommend...roger aku
  18. S

    Wanted Mencari Lori "bullet tanker" untuk angkut Gas

    Hi CG Members, Kawan i sedang mencari Lori "bullet tanker" untuk angkut Gas. Minimum 13tan.Lagi besar lagi cantek! Sila call/sms saya 012-6520180 @ email ke [email protected] dengan :- -Modal -Tahun -Harga -Lokasi Kawan i akan bagi komisen 2%. URGENT! Terima kasih!
  19. C

    Wanted Mencari service pasang dish astro

    Mencari service pasang dish astro kalu ada dish lagi bagus area Johor sapa ada pm me
Top
Log in Register