scalping

  1. ForexClan

    Journal FX Interactive Trade

    Hi Guys! I'm Bernard. I'm starting to build my trading journal for my own using Youtube. I just want to share my experience and how I trade. What I did are all Live Trading Screen Recording. I will post some chart here as well. I'm not doing any teaching nor provide signal services...
  2. dloanman

    To Sell Best Forex Trading Robot 2019 - Forex Trend Detector

    What makes Forex Trend Detector So Powerful? We built Forex Trend Detector on a trading strategy that works… We didn't use exotic or speculative techniques – instead we examined the strategies that professional fund managers…or what insiders call "The Smart Money". Next we added a...
  3. dloanman

    Scalping Detector System - Powerful Buy/Sell Scalping Tool for Busy People

    Dukacita dimaklumkan bahawa produk ini telah di tutup jualannya. 4 easy steps to profit with Scalping Detector Here is a brief on how you can make profit with Scalping Detector (Detailed instructions are given in the User Guide): Step 1: Attach Scalping Detector to M1 or M5 chart that you...
  4. PhaNt0m3rr0r

    To Sell Indi EzBuySell SOP Ringkas!!! RM100 PROMO

    "SYUKUR ALHAMDULILLAH...GENAP SEMINGGU TRADING. MODAL USD200. PROFIT BERSIH USD533. DAH WITHDRAW MODAL $200. DALAM MINGGU SAMA TRADE PAKAI PROFIT." PROMO RM100!!! PROMO RM100!!! PROMO RM100!!! Sekali bayar sahaja! INDICATOR EZBUYSELL 📌 LEBIH SANTAI 📌 LEBIH MUDAH 📌 LEBIH POWER 📌 LEBIH YAKIN ✅...
  5. dloanman

    Forex Robot Gets You 5 Pips a Day

    http://www.youtube.com/watch?v=Z-Qpa6GRt7o Here's the shocking truth! If you are looking for an automated forex trading solution that will consistently increase your forex account to set you up for a wealthy future then you have come to the right place. Visit http://www.5pipsaday.net.tf...
  6. tapirbawaklori

    PAMM Investment Small Capital AIDILFITRI

    PAMM Name : SMALL CAPITAL AIDILFITRI Broker Name : InstaForex.com PAMM Link : https://www.instaforex.com/forex_monitoring.php?trader=8077591 PAMM created since : 10 Jun 2013 Minimum Deposit : USD 1 Profit share : 50% Investor , 50% Trader Min Investment Period : 30 Days 23 Hours Penalty ...
  7. wanchik

    Trade fx 20 dollar dalam 3 hari boleh dapat berapa??

    salam cgrians, Berapa modal yang terbaik untuk trade forex dalam market yang macam sekarang ni?? Berapa pula Profit, target harian dan masa yg diperlukan untuk capai sasaran #:-S klu tanya sy, modal minimum pun mampu untuk jana trade yang lumayan dengan syarat kena pada tempat dan masanya :)...
  8. tokeikang

    Teknik Scalping Guna AutoFibo

    Saya ingin berkongsi teknik sclaping kepada mereka yang suka berscalping ni... teknik ni sepanjang saya guna amat berkesan menghasilkan pips hijau. target profit 10 - 20 pips atau bergantung kepada range fibo ataupun ketamakan masing-masing. Caranya: tarik fibo dari low ke high atau sebaliknya...
  9. enoble

    Teknik 'scalping' untuk newbiz

    Aku baru baca ebook sugarush (dpt dr CG jugak).... baru la tau sikit bahawa ada 3 jenis trader di muka bumi nie...Scalper, Swing Trader dan Day Trader. Aku termasuk dalam golongan scalper... jadi apa indicator yang mudah, terkini dan bagus untuk newbiz macam aku. Kalau ikut buku KUASA FOREX...
  10. A

    Chaos + Modified Scalping technique

    this technique still under research, any comment is welcomed :) Notes* - THIS IS SCALPING ON 5MIN EUR/USD chart - Must follow the rules according to the order, rule no1,2 & 3 any comment is welcomed :-)
  11. egold2u

    Kongsi Teknik Scalp Anda Di Sini

    Kongsi Teknik Scalping Di sini... ade x sifu2 kat sini yg leh ajar trade forex..main scalping... Sila2 bg pendapat anda...mcm mane teknik scalping yg terbaik...dan bila masa yang sesuai...
Top
Log in Register