restoran

  1. dloanman

    Others Tindakan pekerja restoran cedok air lopak belakang kedai timbulkan curiga

    SEJAK beberapa hari lalu, sebahagian kawasan di Lembah Klang dan Selangor mengalami gangguan bekalan air. Ini ekoran pencemaran minyak dari sebuah kilang. Jika disoroti di laman sosial, kebanyakan pelayar meluahkan rasa kecewa dan merungut kerana gangguan itu menyulitkan aktiviti seharian...
  2. dloanman

    Santai Makan Dalam Sungai Lepas Penat Berendam

    Unik pengalaman bersantai di sini. Boleh layan anak-anak mandi pool, lepas tu boleh makan berjemaah dengan BBQ Lamb dalam sungai! Rasa terangkat beb sebab bbq dia Asian Marinated! Jangan risau, kalau yang kurang gemar lamb, ayam, daging lembu dan itik pun ada. Kepada yang tinggal di Lembah...
  3. dloanman

    `Nasi Paku’ tinggalan tradisi istimewa

    Muhammad Yusuf Ismail (kanan) bersama Foo Chiak Leong, menunjukkan makanan dan minuman yang dijual mereka di Jalan Tok Hakim, Kota Bharu pada 21 Ogos 2019. hari ini. Foto BERNAMA Ogos 21, 2019 3:47 pm KOTA BHARU, 21 OGOS: Nasi bungkus yang ‘diikat’ dengan paku menyatukan generasi kedua...
  4. K

    To Sell Bisnes Makan / Restoran untuk dijual

    Bisnes Makan / Restoran untuk dijual 🍽 Kedai makan ni adalah restoran cafe Melayu halal. Pemilik perniagaan ni berhenti sebab perlu uruskan cawangan lain. Kedai ni sudah buat renovation..ada kipas, lampu dan tiling lantai dinding. :) Jika berminat, boleh sewa kedai ni Ground floor...
  5. longoi

    Mencari Tukang Masak,Crew Restoran Dan Baristas

    Sebuah Restoran Makanan Melayu bakal beroperasi di senai centre point berdekatan dengan airport senai.Disini pihak restoran ingin membuka peluang untuk mana-mana posisi yang berkaitan: 1) Tukang Masak Masakkan Melayu (Tgh Hari) 2) Crew Restoran 3) Tukang Buat Air Syarat2:- Berpengalaman dalam...
  6. Z

    To Sell Perniagaan restoran/kedai makan

    Assalamualaikum... Ingin menjual perniagaan kedai makan di Subang Jaya. Pelanggan sedia ada. Sesiapa berminat boleh lah hubungi Zally 011-12822748. Terima kasih.
  7. Irwan De Gea

    Wanted Peralatan Restoran

    Sebuah perniagaan restoran yang lengkap dengan peralatan untuk diambil alih.. Atau mencari pembeli utk semua peralatan yg ada didalam restoran.. Semua peralatan mahu dijual pada Harga RM50K.. Senarai peralatan yg ada, akan diupdate dari masa kesemasa.. Lokasi : Bandar Mahkota Cheras...
  8. tuksidang

    Wanted Menyewa ruang dinding dalam kedai anda untuk mengantung banting promosi program

    Salam.. Saya sekarang dalam rangka promosi program syarikat saya - HyProBulkSMS dan mencari kedai makan, restoran dan kafe sekitar : a)bangi b)kajang c)seremban d)shah alam utk membantu saya promosi. Saya ingin menyewa ruang dinding dalam kedai anda untuk mengantung banting promosi program...
  9. namkin

    Wanted closed..

    dah xde kene mengene da..
Top
Log in Register