printing

  1. S

    Wanted Mencari supplier untuk sublimation printing

    salam saya ingin mencari suplier yang boleh buat printing sublimation untuk buat baju...
  2. emasstech

    Wanted Printing baju T-shirt dan baju F1

    Salam aku mencari sapa ada buat printing design baju tshirt dan baju F1. SILA PM aku atau YM aku..tq :D:D
  3. C

    Wanted Kursus printing

    Salam.. Saya bercadang untuk buka perniagaan printing..sesiapa yang berkemahiran dan ingin mengajarkan tentang cara-cara untuk design biz kad, kad kahwin dan sebagainya boleh PM saya..:)
  4. pacificstorm

    Wanted Printing Service

    Assalamualaikum WCers, mungkin pelik tapi benar, aku memerlukan services printing baju ketike ini, jadi sesiape yang ade membuat service ini sila reply di thread ini atau pun direct PM aku (kekadang PM full tak dapat msg, so reply kat sini). Kalo boleh bagitau price untuk 2 - 3 colors. Kaedah...
  5. A

    To Sell Tawaran Kerja Mencetak Majalah - URGENT!

    assalamualaikum warga CG sekalian... disini inginlah sy mengumumkan bahawa satu kerja mencetak majalah sedang dibuka untuk syarikat bumiputera yang berdaftar dgn MOF (kod-221003) dan mempunyai lesen cetak (KDN). kepada mana-mana kampeni printing atau graphic house yg mempunyai kod bidang...
  6. ratusanRM

    Wanted Mencari Pembekal Beg Cenderamata.... Segera..!!!

    salam, sape2 kat CG ni bleh supply beg cenderamata dalam 100 unit bleh bgtau den... beg ini utk cenderamata kem motivasi al-MULK.... beg macam org bawak g umrah & haji tu... beg sandang yg kecik.... bukan beg baju :D:D:D den nak print logo skali :)paid:)paid
  7. T

    Wanted Perkhidmatan Percetakan - Adakah Aku Kena Kencing Harga?

    Assalamualaikum semua... Nak tanya sikit cgrian pasal printing dan design,sebab aku tak tau hal ni... Quatation yang diberikan oleh sebuah company untuk printing pada aku seperti dibawah Produk : Flyers Printing spec : Full Color (4C), single sided Size : A5 Paper material : 105gsm art paper...
  8. mohas_maju

    Wanted Pembekal cetak t-shirt

    askum/salam sejahtera saya nak cari pembekal cetak t-shirt dengan harga yang berpatutan. kuantiti dalam 40 helai. tapi nak tahu gak berapa min yang boleh tempah. design saya bagi kepada yang pm saya. tq
  9. mr reyes

    Wanted Kat Mane Bole Tempah Tag Untuk Tampal DiCermin Kereta

    salam... aku berminat nak wat tag untuk tampal kat cermin keter... kalu bole, nak design yang aku reka sendiri.. kalu bole gak, tag ni dapat di hasilkan dengan cost yang paling minima.... :D :D tak paham?? ini aku sertakan example... hope kawan2 bole membantu la eh...:)cgrock :)paid...
  10. L.O.V.E

    apa yang diperlukan tuk wat bisness t-shirt

    nak tanya ahh printer brand aper elok tuk bisness wat t-shirt :D selain printer aper lagi eh barang diperlukan?? kat ne leh beli ek :D
  11. budaktua

    Wanted Printing T-shirt

    Ade sape2 bley print t-shirt ( untuk Persatuan Penduduk )...berapa rege?....dan ade design tak? me kasih
  12. D

    To Sell Digital & Offset Printing

    Salam, kami menyediakan perkhidmatan printing utk Digital dan Offset : details yang diperlukan utk harga : 1. size 2. quantity 3. berapa color 4. material paper 5. finishing (nak laminate atau tak) hubungi : yudi - 016 2348449 [email protected]
  13. hafiz5009

    Wanted Nak tempah kad yg mcm kad keahlian

    nk buat kad keahlian mcm ic card tu..sape2 yg tau???? help me..:D
  14. L.O.V.E

    Wanted Print kad kahwin urgent

    lyn perlukan tempat print kad kahwin.. urgent sangat nie.. utk 500 pcs.. design dah siap.. 4" x 9" tolong....
  15. reena_onn

    Wanted Perlukan Printing Service

    Ada sesiapa yang kenal/buat printing service tak?? saya ingat nak print dalam large amount...siap dengan hardcover sekali...plisss... http://reenaonline.blogspot.com
  16. stimbalut

    Wanted Nak Tempah/Buat Bendera

    sesiapa tahu kt mane atau bleh buat bendera...size 3x6..jenis kain woolen..sila email kt [email protected] atau call 0123239689-urgent
  17. KilangCetak

    To Sell Menyediakan servis printing & event organizing

    :D salam semua.... kami azcreative berdaftar ngn SSM...kami sedia melayan anda dalam hal2 printing dan event organizing... contoh printing: k...kalau ade leh tgk signature di bawah...:D
  18. Harimau_kumbang

    Wanted Mencari mesin mencetak kad jemputan kawin

    Salamz... Hai, kengkawan sumer.. saya nak carik mesin yg mencetak atau membuat kad jemputan kawin.. so, sesaper yg tau atau ada menjual... bleh arr pm saya ataupun poskan kat sini ek.. saya berminat nak bukak biz nie.. k,
Top
Log in Register