photo editor

  1. redtea

    Wanted Editor gambar/photo editor - student pun ok

    salam, nak cari sorang yang reti edit gambar yang di shoot di whitestudio..nak letak wording or watermark or edit cam mostly banyak insta fames buat.. saper yang sudi bantu akak dgn service yang minima..sila la inbox ye.. tq dik, abg, akak :D:D
  2. A

    Wanted Mencari orang yang pandai Photoshop dan Adobe illustrator

    Salam Semua Warga CG Saya budak baru di sini. Saya dan adik saya sebenarnya plan nak jual label (baju dsb) sendiri. Kami nak cari lagi sorang partner yang betul betul pandai photoshop dan adobe Illustrator. Saya pandai guna photoshop dan pernah pun design baju poster banner dan sebagainya tapi...
  3. shahsya

    Wanted Servis Edit Gambar

    Assalamualaikum, Ada tak sesiapa yang pandai edit2 gamabr pakai photoshop ? Nak buat 1 gambar jer gabungan dari 3 gambar.. Untuk promotion khas sempena awal Ramadhan ni .. Kalau ada sila bgtau yer .. :D Dan berapa upahnya :)cgrock Harap hasil kerja mmg tip top la ..
  4. tomyeto

    Wanted Nak Seseorang Yang Kreatif utk Cari Gambar dan Letak Teks

    Assalamualaikum, Saya nak upah sape2 yang berminat utk job spec yg sepert berikut: 1. Saya akan bagi teks (English quotes), dalam 2 ke 4 sentences 2. Anda perlu cari apa2 gambar yang sesuai utk teks tersebut..mesti kreatif dan gambar xnak terlalu abstract..gambar perlu creative common license...
  5. A

    Wanted >closed< mencari sesiapa boleh edit photoshop

    sesiapa yang expert photoshop.. saya memerlukan bantuan anda.. upah setimpal untuk nego :)cgrock:)paid nk touch up dokumen. Only satu page. Nk ubah figure sikit.. urgent
  6. S

    Wanted Freelance Edit Gambar RM250

    Salam, Saya perlu orang yg pakar edit gambar guna photoshop atau software yang lain. Saya buat bisnes jual baju tidur. Ada 300 gambar untuk di-edit. Budget saya RM2 untuk setiap gambar. Kebanyakan gambar menjolok mata jadi saya nak gambar di-edit: a. Buang kepala model (cropping...). b...
  7. rosdi80

    Wanted Siapa tahu edit bil elektrik atau bil air?

    Assalamualaikum.. Siapa tahu edit bil elektrik atau bil air? Jika boleh, PM saya. Terima kasih
  8. ocean gurl80

    Wanted Mencari kedai buat frame yg murah sekitar Serdang, Puchong dan berdekatan

    salam, saya nk buat frame gambar poster ukuran 27 x40inch ada sesapa kt sini blh bg harga murah tak?
  9. Sendiri

    Wanted Servis Edit Gambar 20 Keping

    Assalamualaikum.. Selamat Berpuasa :)cgrock Ni bagi sapa2 pakar dalam hal edit mengedit, den nak mengoffer 1 kerja edit gambar (bagi yg tgh FREE la), tolong edit 20 keping gambar untuk tujuan promosi tapi x nk la yg biasa2 kalau boleh bialah power nampak best ^_^ Ni detail : 1. Gambar UTAMA...
  10. mohdashraf

    Wanted RM20 Servis Convert Image

    Salam semua... Berdasarkan image kat bwh ni,sya nak convert kan image ni ke TIRAI warna biru facebook... Size mesti sama iaitu 1280x606 Sapa2 blh buat ???
  11. nurcahaya93

    Wanted Servis photoshop editor diperlukan

    salam.. sblom tu tlg bce thread nie.. KLIK SNIE so base on thread tu sy perlukan seseorg yg pkar lam photoshop tuk buat fake cc statement...lg cpt lg bgos... upah rm20 ble akaun dh restored...
  12. pijoe

    Wanted Mencari Siapa Yang Pandai Edit Atau Photshop Gambar

    Begini ceritanya. Aku penjual di ebay menggunakan VCC. Semalam paypal aku kena limited access. Ada balance dalam tu lebih Kurang USD1.5k Bersamaan RM5k++ . Aku sekarang senang nak resolve paypal aku nih. Aku tak boleh biarkan paypal aku ni untuk hold selama 180hari. Sebab aku tak boleh withdraw...
  13. TamingSari

    Wanted Pakar photoshop / super impose dikehendaki

    sesiapa yg berkemahiran dalam bidang tersebut sila PM aku atau YM aku : de_tamingsari. Job: tuko muka pengantin ke muka yang lain tuk jemputan kad kawin.. Bayaran: anda tetapkan
Top
Log in Register