Wanted Mencari Siapa Yang Pandai Edit Atau Photshop Gambar

CG Sponsors




pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,358
Reaction score
1,281
Points
231
deleted
 
Last edited:
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,358
Reaction score
1,281
Points
231
deleted
 
Last edited:

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
Begini ceritanya. Aku penjual di ebay menggunakan VCC. Semalam paypal aku kena limited access. Ada balance dalam tu lebih Kurang USD1.5k Bersamaan RM5k++ . Aku sekarang senang nak resolve paypal aku nih. Aku tak boleh biarkan paypal aku ni untuk hold selama 180hari. Sebab aku tak boleh withdraw jugak sebab ini vcc card.



Oleh kerana aku guna vcc dan aku letak nama dan alamat lain dari nama dan alamat aku sebenar.

oleh yang demikian aku mempelawa siapa yang pandai edit nama dan alamat di kad pengenalan atau lesen memandu (dalam imej JPG) bolehlah pm aku atau YM aku.... Upah dia...boleh dibincangkan...boleh di bahagi kepada 2 kali upah iaitu upah buat...dan satu lagi sekiranya paypal aku resolve..aku akan kasi upah sekali lagi.

jangan risau ...aku tak scam koorang...
good luck..semoga berjaya:">:">:">
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,358
Reaction score
1,281
Points
231
deleted
 
Last edited:

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Sory aku x pandai nak edit2 nie...
Mengjahanamkan aku pandai ler... :)):)):))
 

theSOUL

Freshie
Joined
Jul 8, 2009
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
dah setel ke belom? kalau belom meh aku tlg try..
 

aliQue

Super Active Member
Joined
Sep 26, 2006
Messages
5,139
Reaction score
31
Points
70
Jangan main2 dengan gaypal encik pijoe.
 

roshaimi82

Fun Poster
Joined
May 7, 2007
Messages
549
Reaction score
2
Points
15
banyak tu.... cuba g tanye Zamri Nanyan otai internet tuh, mesti dia tahu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register