Wanted Pakar photoshop / super impose dikehendaki

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,485
Reaction score
160
Points
138
sesiapa yg berkemahiran dalam bidang tersebut sila PM aku atau YM aku : de_tamingsari.

Job: tuko muka pengantin ke muka yang lain tuk jemputan kad kawin..

Bayaran: anda tetapkan
 
Sponsored Post

Zie

Active Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
1,175
Reaction score
0
Points
20
Menarik nie...lokasi kat mana...
 

misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
sesiapa yg berkemahiran dalam bidang tersebut sila PM aku atau YM aku : de_tamingsari.

Job: tuko muka pengantin ke muka yang lain tuk jemputan kad kawin..

Bayaran: anda tetapkan
berminat...saya mahir dalam photoshop :D
 

buya

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,519
Reaction score
8
Points
25
salam bro..aku berminat gak..photoshop memang bidang aku lah. pm aku details pasal job plus ngan bayaran sekali
 

buya

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,519
Reaction score
8
Points
25
salam bro..aku berminat gak..photoshop memang bidang aku lah. pm aku details pasal job plus ngan bayaran sekali. anytime boleh on je job ni
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,485
Reaction score
160
Points
138
ok ramai berminat rupanye....

skang ni.. gambo pengantin korang kene cari sendiri klu leh gambo berdua yg sedang berposing.. contoh: pandang ke langit ke :eek: :eek: so aku akn emailkan gambo lelaki dan perempuan tu tuk korang imposekan kat gambo pengantin tu. klu leh 2 keping so leh pilih tuk letak kat kad kawin tu..

klu keje baik nnti aku pun nak wat gak tuk gambo aku lak:"> :">

Byrn ? RM 50.00 ok ke? klu sikit sgt korang cakaplah.... yg setuju bende ni leh PM aku ... tq:)paid
 

misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
ok ramai berminat rupanye....

skang ni.. gambo pengantin korang kene cari sendiri klu leh gambo berdua yg sedang berposing.. contoh: pandang ke langit ke :eek: :eek: so aku akn emailkan gambo lelaki dan perempuan tu tuk korang imposekan kat gambo pengantin tu. klu leh 2 keping so leh pilih tuk letak kat kad kawin tu..

klu keje baik nnti aku pun nak wat gak tuk gambo aku lak:"> :">

Byrn ? RM 50.00 ok ke? klu sikit sgt korang cakaplah.... yg setuju bende ni leh PM aku ... tq:)paid
boleh..hehehe

email pic tu kat : ariantiazahari[at]gmail[dot]com

RM50 tu ok dah :D
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,266
Reaction score
524
Points
176
dah ramai apply job ni..takpe la..takjadi ler apply :D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register