pembekal buah

  1. A

    Wanted Buah Rambai

    Assalamualaikum Sy memerlukan stok buah rambai. Jika ada info psl penjual , pembekal @ anda sendiri penjual buah rambai bolehlah share disini. Bantuan dr member2 cg amat diperlukan. Sekian, terima kasih
  2. T

    To Sell Mempelam Harum Manis

    Negeri Perlis adalah satu-satunya negeri yg menghasilkan Harum Manis. Negeri Thai pun tidak dapat menghasilkan Harum Manis seperti negeri Perlis kerana faktor tanah, saliran air dan iklim. Pihak kami mempunyai 5000 buah mempelam manis yg hendak dijual.Harga boleh dirunding. Hubungi...
  3. S

    Wanted Mencari penjual borong pisang dan mangga

    Assalamualaikum Wbr. Saya mempunyai gerai sendiri di PJ Section 16. Saya sedang mencari penjual pisang (baka yang manis untuk dimakan mentah seperti pisang berangan, emas, cavendish, lain lain) dan mangga (baka manis seperti emas hitam/black gold atau lemak manis). Saya boleh datang mengambil...
  4. S

    Wanted Pembekal buah durian area Seri Kembangan

    salam..memandangkan sekrang musim durian, jadi ak nak cari pemborong durian area selangor/kl/sri kembangan untuk membeli 200 bijik durian dengan harga murah... sila call : 013-4407488 tujuan : pesta durian kelab office ak buat..tq :)cgrock:)cgrock:)cgrock (sesiapa ada kabel silap bg tau sekali)
  5. syuk_3

    Wanted Siapa boleh supply buah durian belanda?

    Salam saya mencari pemborong/pembekal buah durian belanda..sapa2 bole supply beritahu sy..pm or sms 0193710154
  6. skeri

    To Sell Pembekal Jagung

    saya ingin membekal jagung dlm kuantiti banyak, area selangor. Tel : 0182493117
  7. golden_user2006

    Wanted Nanas N36 SAHAJA...siapa boleh supply/kat mana nak ambil..LKlang

    salam/slmt sejahtera........ sy perlukan kuantiti nanas N36 SAHAJA secara borong kalu sape2 boleh supply/tahu kat mana dalam area Lembah Klang ni....... sy nak ambik terus di ladang.....ambil sendiri....... mohon2 sape tahu??? call/sms: o13-TIGA962546
  8. pogee76

    Wanted Buah Pinang

    salam warga cg, saya ingin mencari supplier buah pinang. Minta info sapa2 yg kt area mana blh dpt. Tk
  9. felani

    Wanted Pembekal buah epal & pir area selangor (siapa tahu)?

    Salam, Nak tahu ada tak siapa2 cgrian yang tahu pembekal2 buah epal n pair kt selangor ni..ingat nak meniaga buah time puasa ni..siapa2 yang tahu leh syorkan kpd saya..
  10. faizwahid

    Wanted Mencari supplier buah strawberry yang bleh deliver

    Salam warga CG,:)cgrock:)cgrock:)cgrock saya ingin mencari supplier strawberry yang boleh deliver ke Kuantan Pahang, na guna dalam bisnes kecil2an je :D kalau ada boleh sms sy di 0169633610 ya :) thx!
  11. blessme81

    Wanted Limau purut segera!

    saya mencari buah limau purut dengan segera pakai 50kg keatas,kalau xder dapat berapa pun boleh.
  12. raz4

    Wanted Pembekal pisang tanduk 10tan sebulan diperlukan!!!!

    Sape Leh supply aku 10tan pisang tanduk sebulan..buyer dah ada...Diperlukan dengan kadar segera.. Sila hubung aku dengan segera..PM jek..nti aku bagi cntect no..:)paid:)paid
  13. ganurianz

    Wanted Mencari Pembekal Buah-Buahan Segar

    Salam semua warga CG, Aku dalam perancangan nak bukak restoran dan tengah buat survey supply untuk buah-buahan segar spt: Nanas Tembikai Longan Jambu Batu Jambu Air Kiwi Mangga Manggis Rambutan Pisang Epal Anggur Sour Plam Laici Durian belanda Lai/Pear Belimbing Carrot Strawberry Roselle Blue...
  14. D

    Wanted Jagung dlm kuantiti banyak(untuk popcorn)

    salam pada warga CG, Saya mendapat permintaan dari sebuah syarikat luar negara, memerlukan jagung mentah yg sudah diproses untuk popcorn. Memerlukan kuantiti yang banyak(beberapa tan). Sesiapa yg ada contact atau direct supplier bole pm saya. Thx!
  15. odenyo

    To Sell Jambu batu

    Saya ada menjual jambu batu dari muar Gred A sekilo rm2.60. Pada pemborong2 and peniaga saya bole supply.. Call saya 012-2612944 faizal:D
  16. F

    To Sell Pemborong nanas

    nanas josephine, nanas moris kalau berminat boleh hubungi saya [email protected] 0127026886
Top
Log in Register