• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

Forex Chart

ganurianz
Reaction score
16

Profile posts Latest activity Postings About

  • As salam, kalo nak jual komik raja rimba atau hong kong lama sila contact saya, beli dgn harga berpatutan
    Salam bro nak tanya sikit.Saya nak beli part engine motosikal melalui online dan pos ke Malaysia.Harga dalam RM1500 agak2 berapa ye cukai kena nanti.Boleh bagi ilmu sikit tak macam mana nak lepas dari cukai.ni email saya [email protected]
    salam bro, ada contact number tak? nak tanya pasal kastam kat pos KLIA Hub tu.. saya ada bawak masuk barang kereta dan rasanya cukai kaw2 tu.. ada tips tak macam mana nk kurangkan atau elak trus.. ni nombor hp hasra 0163657036.. boleh watsapp lagi senang pasal saya kt oversea..
    Salam, umah flat proton tu masih ada lagi ke? hamba berminat..bape rm nak jual paling minimum la.tq
    salambro sy dok s/alam minat pasal umh.. 0126146446 pls sms me.. nak tau lebeh detail.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register