BTC USD 38,039.5 Gold USD 1,810.22
Time now: Jun 1, 12:00 AM

pembekal baju

  1. G

    Wanted Pemborong blouse muslimah serta baju kurung

    Salam warga CG, Kepada yang tahu, kat mana saya bleh dapatkan secara borong blouse utk muslimah? begitu juga baju kurung dsb? tak nak dari dropship agents. Harga tak memberangsangkan.
  2. akubudakgetah86

    Wanted Baju T muslimah (lengan panjang, baju labuh ke lutut)

    salam.. sapa2 ada supply baju muslimah kosong(xda corak,tapi dua kaler) COTTON 100%.. saya nk beli baju dalam MOQ 100 helai..saiz campur2.. Bukan NAK PRINT tapi beli kosong :) pm me.. call/whatsapp/sms 017 4439 122 04 4210703
  3. Sailor3869

    Wanted Pemborong Baju Kurung Lace Vietnam

    Salam, Saya mencari pemborong/pembekal baju kurung cotton lace sekitar Shah Alam, Selangor, Penang. PM saya ya :">
  4. L

    To Sell Pembekal barangan berjenama, berkualiti, harga berpatutan dan best price untuk borong

    best quality best price w w w.2adroshop.wordpress.com
  5. En.Ann

    Wanted Pembekal baju

    as-salam warga CG semua.:) Ni adalah 1st thread aku kt CG ni. Harap2 otai2 semua dpt tlog aku. mcm tajuk kt ats tu. aku sbnrnye nk tolong member,dia nk mula kn bisnes jual baju sempena Raya nnt. Tapi tak tahu mne nk dptkn stok, maklum ler org baru nk mula kn perniagaan.. bercadang nk cri baju...
  6. leeyeah

    Wanted URGENT - Pembekal LAB COAT

    thread dibuka kembali untuk bacth baru sila tinggalkan emel quotation anda di illiyas[dot][email protected]
  7. M

    Wanted Pembekal t-shirt

    sesiapa yang ada bekalkan t-shirt blh call saya di 012-2592724.. detail, *t-shirt round neck *colour: hitam *lokasi: Cheras *small Quantity URGENT!! tq
  8. zerovirus

    cari buat baju mcm F1

    salam ... kawan aku ni nak tempah baju untuk syarikat dia baju kerja ... (mcm F1 team ... jahit logo dan lain2.... nak 30 helai ... harga cun, kualiti ada ... itu je sila balas thread ni dengan segera ... selangor sahaja
  9. araimaitei

    Wanted Mencari pembekal overall/baju senyawa warna biru

    Askm warga CG, Saya mencari pembekal yang mampu untuk membekalkan baju overall/baju senyawa berwarna biru, pembelian pertama 50 helai... sekiranya ada yang berminat, tolong majukan quotation harga dan gambar, terima kasih
  10. brozul

    Wanted Supplier Jersey Futsal utk 1 Team

    Kuantiti 10 set Jersey = 10 Seluar = 10 (three quarter) Stokin = 10 tolong email kan design n quotation ke [email protected] Jika saya berminat dgn harga & design saya akan contact terus... Jangan lupa contact number skli ek... Tq...:)cgrock
  11. marlen

    Wanted Pembekal jersey di perlukan

    salam.. sy ingin mencari pembekal jersey jenama adidas or nike untuk 500 set (top & bottom) sila tinggal kan contact no anda di sini.. kami akan cuba hubungi anda secepat mungkin..
  12. aloi_fx

    Wanted (thread closed) Pembekal Baju Batik Untuk Pelajar

    Salam CGrians, tujuan aku buka thread ni nak cari pembekal yg dapat bekalkan baju batik untuk pelajar kolej. Kuantitinya lebih kurang 600 helai, 300 utk pelajar lelaki dan balance utk pelajar perempuan. Baju mestilah based dia warna hitam, corak x brapa kisah sgt janji cantik dan kain tidak...
Top
Log in Register