BTC USD 21,428.4 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

araimaitei

Fun Poster
Messages
143
Joined
Jan 14, 2009
Messages
143
Reaction score
1
Points
15
Askm warga CG,
Saya mencari pembekal yang mampu untuk membekalkan baju overall/baju senyawa berwarna biru, pembelian pertama 50 helai... sekiranya ada yang berminat, tolong majukan quotation harga dan gambar, terima kasih
 
Sponsored Post

araimaitei

Fun Poster
Messages
143
Joined
Jan 14, 2009
Messages
143
Reaction score
1
Points
15
Size susah nak cakap coz xde contoh drpd supplier, warna navy blue, saya cadangkan awak majukan dahulu sebut harga mengikut kualiti, kalau ada gambar lagi bagus.....
 

wapancho

Fun Poster
Messages
788
Joined
Feb 13, 2008
Messages
788
Reaction score
1
Points
15
overall

Size susah nak cakap coz xde contoh drpd supplier, warna navy blue, saya cadangkan awak majukan dahulu sebut harga mengikut kualiti, kalau ada gambar lagi bagus.....

open lagi ker nih?
 

samuelkie

Active Member
Messages
1,283
Joined
Sep 18, 2006
Messages
1,283
Reaction score
3
Points
25
Askm warga CG,
Saya mencari pembekal yang mampu untuk membekalkan baju overall/baju senyawa berwarna biru, pembelian pertama 50 helai... sekiranya ada yang berminat, tolong majukan quotation harga dan gambar, terima kasih


baju yagn macam mekanik tu ker ?
 

araimaitei

Fun Poster
Messages
143
Joined
Jan 14, 2009
Messages
143
Reaction score
1
Points
15
yup, baju yg mcm mekanik, warna navy blue? ada supplier tak?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register