BTC USD 22,713.3 Gold USD 1,882.12
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted (thread closed) Pembekal Baju Batik Untuk Pelajar

aloi_fx

Fun Poster
Messages
362
Joined
Apr 9, 2008
Messages
362
Reaction score
1
Points
15
Salam CGrians,
tujuan aku buka thread ni nak cari pembekal yg dapat bekalkan baju batik untuk pelajar kolej. Kuantitinya lebih kurang 600 helai, 300 utk pelajar lelaki dan balance utk pelajar perempuan. Baju mestilah based dia warna hitam, corak x brapa kisah sgt janji cantik dan kain tidak mudah kedut serta tidak panas.Utk plajar perempuan plak kain yg sma dgn lelaki tp kain baju kurungnya blue black.Ok, pada member2 dlm Cg ni kotla ada contact ke apa ke kalo bleh PM me the best price.Ok. :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

fyz_2006

Active Member
Messages
1,484
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,484
Reaction score
0
Points
20
Salam CGrians,
tujuan aku buka thread ni nak cari pembekal yg dapat bekalkan baju batik untuk pelajar kolej. Kuantitinya lebih kurang 600 helai, 300 utk pelajar lelaki dan balance utk pelajar perempuan. Baju mestilah based dia warna hitam, corak x brapa kisah sgt janji cantik dan kain tidak mudah kedut serta tidak panas.Utk plajar perempuan plak kain yg sma dgn lelaki tp kain baju kurungnya blue black.Ok, pada member2 dlm Cg ni kotla ada contact ke apa ke kalo bleh PM me the best price.Ok. :)cgrock

nak beli kain jer ke???
 

marijuana

Freshie
Messages
3
Joined
Jan 9, 2009
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Salam CGrians,
tujuan aku buka thread ni nak cari pembekal yg dapat bekalkan baju batik untuk pelajar kolej. Kuantitinya lebih kurang 600 helai, 300 utk pelajar lelaki dan balance utk pelajar perempuan. Baju mestilah based dia warna hitam, corak x brapa kisah sgt janji cantik dan kain tidak mudah kedut serta tidak panas.Utk plajar perempuan plak kain yg sma dgn lelaki tp kain baju kurungnya blue black.Ok, pada member2 dlm Cg ni kotla ada contact ke apa ke kalo bleh PM me the best price.Ok. :)cgrock


saya boleh dapat kan batik dari indonesia dengan harga yang murah.brapa target price 1 helai baju?jika berminat boleh call saya di 0166110544
 

latlanun

Fun Poster
Messages
316
Joined
Apr 9, 2008
Messages
316
Reaction score
1
Points
25
Salam CGrians,
tujuan aku buka thread ni nak cari pembekal yg dapat bekalkan baju batik untuk pelajar kolej. Kuantitinya lebih kurang 600 helai, 300 utk pelajar lelaki dan balance utk pelajar perempuan. Baju mestilah based dia warna hitam, corak x brapa kisah sgt janji cantik dan kain tidak mudah kedut serta tidak panas.Utk plajar perempuan plak kain yg sma dgn lelaki tp kain baju kurungnya blue black.Ok, pada member2 dlm Cg ni kotla ada contact ke apa ke kalo bleh PM me the best price.Ok. :)cgrock

Salam bro,
leh bg contct no. tau email [email protected]
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register