pas

  1. dloanman

    Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki seru parti politik berdamai demi rakyat

    MUHAMMAD AMNAN HIBRAHIM | | 19 Oktober 2020 Kenyataan yang dimuat naik Asyraf di Facebooknya hari ini. SHAH ALAM - Semua parti politik di negara ini diseru untuk berdamai buat sementara waktu demi kesejahteraan rakyat yang kini berada dalam keadaan cemas dan resah dengan penularan koronavirus...
  2. Musafir Bumi

    To Sell 'Mafla Save Palestine' (Tinggal 1 helai sahaja) & Mafla PAS

    السلام عليكم ورحمة الله وبركتة Saya menjual Mafla Save Palestine dengan harga RM20~25 sehelai & setiap RM1/RM2 melalui hasil penjualannya didermakan kepada Aman Palestine, InsyaALLAH. Harga : RM20~25 sehelai Poslaju : RM5 (Semenanjung) & RM10 (Sabah/Sarawak) COD : Tesco Kulim Butiran...
  3. A

    To Sell Ikan Bilis Kopek Gred AA harga Borong

    Assalam.. Hanya menolong kawan yang sedang menjual ikan bilis yang telah siap di kopek gred AA untuk di jual dengan harga borong..harga 1kg tak sampai rm15 pun.. Untuk maklumat lanjut..sila hubungi 012-515 0477... tima kasih..:)
  4. A

    To Sell Vit.C+Collagen Biocell

    Dapatkan harga MURAH sempena CNY!!!sales sehingga CNY Eve sahaja!! Baik untuk kesihatan kulit, melambatkan penuaan, menegangkan kulit, menghilangkan kedutan pada kulit, menengangkan payudara dan punggung, mencerah dan meningkatkan keanjalan keremajaan kulit. Dengan suntikkan sekali...
  5. benboy

    Negara Berkebajikan Pas Berbeza Dengan Kebajikan BN – Dr Haron Din

    Datuk, Perdana Menteri, Mohd Najib Razak telah menempelak Negara Berkebajikan yang Pas hendak dilaksanakan. Katanya Pas telah ciplak kebajikan yang dibuat oleh kerajaan BN. Apakah benar dakwaan Najib itu atau pun memang ada perbezaan di antara Negara Berkabjikan yang Pas hendak bangunkan dengan...
  6. gadgetmall

    Negara Malaysia bertaraf "ISLAM" tetapi ....

    Ini hanya sekadar pandangan oleh sy setelah melihat keadaan persekitaran di negara tercinta kite ni. Hati sy terdetik nk post topik yg agak mungkin keterlaluan dan mungkin memberi kesedaran. situasi 1: Di sebuah rak,AlQuran di letakkan di bawah tv yg memaparkan cerita2 yg kurang bermoral dan...
  7. J

    Kenapa kami tinggalkan ---- p a s ---

    Salam warga CG, ingin mintak jasa baik semua siapa mereka ini ? Sebab baru jea pagi2 tadi terima email dari rakan. Adakah :- 1. Betul sumbernya. 2. Sekadar luahan rasa yang dimanipulasi. 3. atau apa-apa yang mungkin. :)paid :)paid :)paid Relax n baca dulu...baru komen. Part I KENAPA KAMI...
  8. Hidier

    Kenapa pengundi tolak PAS?

    Salam. Nak kongsi artikel yang saya rasa agak menarik.. diambil dari blog cina islam, tapi rasanya penulisnya org lain.. Happy Reading. ------------------------------ Kenapa pengundi tolak PAS?from CINA ISLAM (林川興) by DRS. KHALIL IDHAM LIM 03 Rabiulakhir 1432H. [MOD] - Calon PAS Hassanuddin...
  9. khairy777

    Bukti...Harakah buat superimposed fitnah

    Gua sebenarnya malas nak baca kitab puak-puak bulan iaitu Harakah. Gua rasa macam berdosa je bila baca paper puak-puak ******* ni sebab banyak sangat iklan jual ubat kuat. Tapi hari ni gua terpaksa baca jugak kitab dorang ni pasal ada member bagitahu gua wartawan Harakah dah pandai buat gambar...
  10. autorm

    Kelantan sedia tambah lesen premis minuman arak

    Kerajaan PAS Kelantan sedia menambah pengeluaran lesen premis minuman arak di negeri ini mengikut keperluan penduduk bukan Islam, kata Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan Tempatan, Pelancongan dan Kebudayaan Negeri, Datuk Takiyuddin Hassan. Beliau berkata, langkah itu membuktikan kerajaan negeri...
  11. autorm

    Mari Kenali Kehebatan Pemimpin PAS

    Mari kita kenali siapa pemimpin pas tertinggi di perak aka YB Nizar.Anda nilai sendiri: Ucapan YB Nizar penuh dengan hasutan http://www.youtube.com/watch?v=pxSoexNjrQg&feature=related Dimana hukum hudud perjuangan PAS http://www.youtube.com/watch?v=rt7HAMhS8M0&feature=related Nizar Di...
  12. K

    Mujurlah UMNO tidak wujud pada zaman Rasulullah...

    UMNO semakin hari semakin terdesak, sampai dalam bulan Ramadhan pun sanggup berbohong dan menabur fitnah. Lebih teruk lagi, UMNO putar belit ayat al-Quran, putar belit hadith, dan keluarkan fatwa yang bercanggah dengan hukum Islam yang benar. Kalaulah UMNO wujud pada zaman Rasulullah, agak-agak...
  13. MLM

     Royalti: Sah, Kelantan saman Petronas..Apa pendapat anda pula?

    KOTA BHARU, 25 Ogos: Mesyuarat exco kerajaan negeri Kelantan hari ini memutuskan untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap Petronas ekoran kegagalannya membayar royalti negeri itu seperti termaktub dalam perjanjian. Pengerusi Jawatankuasa Perancangan Ekonomi, Kewangan dan Kebajikan...
  14. yinbyungheon

    Pemuda PAS Promosi ‘Nikah Gantung’ Atasi Masalah Buang Bayi.Good Idea PAS!!!

    Pemuda PAS promosi ‘nikah gantung’ atasi masalah buang bayi Oleh Radzi Razak August 23, 2010 Nikah gantung boleh mengelakkan rasa panik dalam remaja mengandung, kata Nasruddin. — gambar fail KUALA LUMPUR, 23 Ogos — Dewan Pemuda PAS Pusat akan melancarkan kempen nikah khitbah atau nikah...
  15. yinbyungheon

    Kenapa Butang "Search" CG X Boleh Nak Cari PAS???

    Salam kepada mereka yg bertanggungjawab...memandangkan aku byk membuka thread berilmiah dalam CG ni terutamanya berkaitan dgn PAS...kenapa bila aku tekan butang "seacrh" utk mencari maklumat ttg PAS: ni pulak yg keluar: tapi bila aku nak cari maklumat ttg umno: ok je x ada sebarang...
  16. iswarahijau

    Nizar : Kerajaan perpaduan PAS-UMNO dirancang yahudi

    http://peraktoday.com/wp/?p=275 hehe kasihan sama Nizar... cuba kritik kerajaan perpaduan dan mengaitkannya dgn Yahudi. tanpa menyedari Presiden PAS ,TG Hadi Awang lah org yg pertama mengeluarkan idea kerajaan perpaduan dulu.. takkanlah Nizar tuduh TG Hadi awang ejen yahudi?
  17. mido

    Ulamak Pas memang kaki penipu..

    Inilah bakal ulamak munafik..Ustaz Hosni Mubarak Abdul Majid..Idris Ahmad berbangga dengan ustaz munafik! sudahlah dtg tidak dijemput, makan free pulak..lepas dah kenyang balik tabur fitnah..hahaha ustaz PAS terbaik!!!:eek::)) Inilah Pak Itam kaki kelentong..dia menggunakan mamat bernama...
  18. CikSukan

    Why Ulamak Run From PAS Ideal?

    Pas admits failure to implement Islamic law in Pakatan states KOTA BARU: Parti Islam Se-Malaysia (Pas) president Datuk Seri Abdul Hadi Awang has admitted that the party is unable to implement Islamic law in Pakatan states. "Pas, which rules Kelantan and Kedah and forms the Selangor and Penang...
  19. badawidollah2

    Koleksi Pemimpin UMNO yang mencintai akhirat

    koleksi2 pemimpin UMNO yang cintakan akhirat dan jauh dari kesenangan dunia. 1. Khalifah Najib bin Razak PM malaysia 2009-2010 mari berdoa semoga kita bersama khalifah Najib dan isterinya dunia dan akhirat. Iman bagaikan para sahabat.
  20. A

    Jom Halal PAS ada aktiviti poco-poco?

    terkejut jugak terbaca dalam harakah online tadi sudut iklan.... http://www.karnivaljomhalal.com/ pada aku tukar je la "JOM" dah mcm tiru "jom heboh" lak...
Top
Log in Register