pakaian bundle

  1. Deenz Work

    Wanted Pakaian Bundle - Mix Blouse/Dress Pakaian Wanita

    Salam warga CG, Saya ingin mencari kedai/pemborong yg ada menjual Bundle pakaian wanita sama ada dari USA/Korea/Jepun/China/Taiwan/Hong Kong (blouse, dress, dll) dalam guni, antara 10kg-50kg. Ini bukan utk saya yer, tapi utk orang rumah, dia nak buat meniaga. Kalau boleh biarlah sekitar Puchong...
  2. S

    close

    close..............
  3. P

    To Sell Pakaian Bundle untuk Lelaki, Perempuan + Kanak2

    PINK BUNDLE - Menjual Pakaian Bundle/Terpakai untuk Lelaki, Perempuan, Kanak-kanak dan Bayi Temui kami di Blog : kedaipinkbundle.blogspot.com Facebook facebook.com/pinkbundle Facebook Pages facebook.com/KedaiPinkBundle Brand: R Kikuchi Size: L Measurement: Pit-to-pit: 22 1/2"...
  4. A

    Wanted Kedai bundle online

    Assalam geng,ada sapa taw website or blog yg famous dlm menjual brgan bundle/terpakai x? nak cari something la... xtawu nak tanya kat mana dah,tanya kat sini jela... jgn disuruh google,dah try byk kali tp mungkin terlepas yang ada lg bagus??? thnx semua :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  5. edu_gen

    Wanted Tempah Baju Sukan Prasekolah

    Salam warga CG... Siapa ada ambil temphan untuk baju+seluar sukan prasekolah? Kalau boleh area hulu langat, bangi, kajang Kuantiti : 69 pasang --> Minta PM/SMS saya : 0133228316 (Fahira):)cgrock
  6. G

    To Sell Business Bundle(Baju Terpakai)

    sudah henti
  7. kampungan

    Wanted Pembekal baju bundle

    tulung rekomen pembekal bundle yg bole bagi gud services dari segi produk n order kat sabah. salah ruang sya tanya td ba..hehehe
  8. Zul34

    To Sell Pakaian bundle utk dijual

    Salam semua... AKu ni tlg kwn aku je Dia ada byk stok pakaian bundle utk lelaki , wanita dan kanak2 Boleh beli dgn kuantiti banyak atau sedikit Yang meniaga pun boleh beli , harga boleh runding, pada yang berminat , boleh pm aku , tq Sementara stok masih ada
Top
Log in Register