To Sell Pakaian bundle utk dijual

CG Sponsors




Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Salam semua...

AKu ni tlg kwn aku je

Dia ada byk stok pakaian bundle utk lelaki , wanita dan kanak2
Boleh beli dgn kuantiti banyak atau sedikit

Yang meniaga pun boleh beli , harga boleh runding, pada yang berminat , boleh pm aku , tq

Sementara stok masih ada
 
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Pada xoxo yg pm aku tadi , sori aku x dpt jwb thru pm psl aku pnya post tak cukup lagi , huhu

Rasa-rasanya dr us ada , dr jepun pun ada , harga memang murah
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
Salam semua...

AKu ni tlg kwn aku je

Dia ada byk stok pakaian bundle utk lelaki , wanita dan kanak2
Boleh beli dgn kuantiti banyak atau sedikit

Yang meniaga pun boleh beli , harga boleh runding, pada yang berminat , boleh pm aku , tq

Sementara stok masih ada
Ala... takyah la main PM PM nih... Share je dengan ramai-ramai kat sini.

Er... ko buka topik yang sama. So layak ke untuk aku angkat sepanduk

ASTROKKKK :(scam

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?threadid=50946
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Masalahnya ni kwn aku punya
Bkn kat aku , aku tlg promo ke psl dia tak tau internet ni
Bila kau pm , aku trus bg no fon dia pastu korang deal la

Aku mana tau psl bundle ni , aku promo je, sedap2 je kau cakap aku scam, dos tau fitnah ni dan scam tu teruk sangat
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
jgn gaduh bulan2 puasa ni...
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,375
Reaction score
59
Points
120
sowy erk tuan tanah klau nak niaga kat sini kena open ler baru telus ok.. ;)
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,650
Reaction score
218
Points
73
Salam semua...

AKu ni tlg kwn aku je

Dia ada byk stok pakaian bundle utk lelaki , wanita dan kanak2
Boleh beli dgn kuantiti banyak atau sedikit

Yang meniaga pun boleh beli , harga boleh runding, pada yang berminat , boleh pm aku , tq

Sementara stok masih ada
yo bro suruhla member mu bagi gambar baju @ kedai mung tu...nak gak tgk kualiti camane :-?
 

ulatjahat

Active Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
1,747
Reaction score
6
Points
35
btul kalo kena kualiti ngan rege nya baru la deal... pic please... :)
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
Masalahnya ni kwn aku punya
Bkn kat aku , aku tlg promo ke psl dia tak tau internet ni
Bila kau pm , aku trus bg no fon dia pastu korang deal la

Aku mana tau psl bundle ni , aku promo je, sedap2 je kau cakap aku scam, dos tau fitnah ni dan scam tu teruk sangat
bro terasa lagi dengan saya ke? saya mintak maaf bro. saya bukan cakap bro ni scam. tapi saya maksudkan bro bukak thread yang sama. :((

ye saya tahu dfitnah termasuk dosa besar. saya mintak maaf ye bro:)

Selamat menjual kat CG ni...

:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register