modem

  1. notepad

    4G Modem Ori OEM Klon dan refurbish

    Ori dan baru semestinya yang terbaik Klon / OEM luar nampak serupa. Gred rendah. Spek cuma bagus atas kertas saja Terpakai. Ikut nasib. Kena pemilik asal kaki streaming 24 jam prestasi modem sudah berkurangan. Kalau kereta millage sudah tinggi gila Terpakai tapi baru ? hausing saja baru tapi...
  2. otro nuai

    To Sell Modem Streamyx

    MODEM STREAMYX Jenama : Asus (dual band modem router) Lokasi : Johor Bahru Kondisi : 2nd hand 9/10 #boleh cod (Johor Bahru/ Segamat) #postage Free #wassap 0197555237 (Jarang berforum/ berminat wassap saya) Harga Dipinta : RM230
  3. juragan85

    Wanted Modem Mifi

    As salam dan salam sejahtera.. Mencari modem murah2 yg nk jual sila pm ke 0193205756
  4. malrockstar

    To Sell Vodafone ZTE R218 MiFi Modem Router (LTE Ready)

    The ZTE Mobile Wi-Fi R218 modem allows you to securely connect up to 10 devices, including tablets, computers, mobile phones and gaming devices, to the internet at home or when you’re on the move. With an ergonomic design made for ease, you can take it anywhere. Now at blazing speeds up to...
  5. F

    Wanted Cari servis utk unlock Celcom modem B618-S-22 D

    Saya ingin unlock modem B618s-22 d yang baru saya ambil dari celcom. Masalah disini,nampak seolah olah username dan password pun takleh buka setting dia.Setiap kali masuk admin,dia kata error. Diharap ada yang tahu cara selesaikan masalah ni
  6. raikko5

    To Sell Tenda 4g680 -sold

    Salam semua... Saya nak jual modem LTE .. usia baru je 7 bulan.. (HARGA ASAL - RM290) Alasan jual : UNIFI dah masuk kawasan... Berminat boleh call/whatsapp - 013-9454848 Harga Nak Jual : RM200 (Boleh Nego Kalau Pandai Nego) FULL SET _ SIAP KOTAK DAN CHARGER DAN CABLE COD : Kuala Terengganu...
  7. zulblsb

    To Sell HUAWEI Mobile Wi-Fi E5573 for sale

    The HUAWEI Mobile Wi-Fi E5573 modem allows you to securely connect up to 10 devices, including tablets, computers, mobile phones and gaming devices, to the internet at home or when you re on the move. With an ergonomic design made for ease, you can take it anywhere. Now at blazing speeds up...
  8. W

    Wanted Id Yes 4g untuk Dongle/Huddle..

    Salam dan hai semua...nak tanya siapa ade jual id yes 4g untuk dongle atau huddle..?
  9. F

    To Sell Yes 4G LTE Prepaid Broadband - Home Modem & MIFI

    Yes 4G LTE Broadband - Home modem -Compatible with Yes 4g LTE simkad (prepaid/postpaid) -2 UTP Port + WIFI Yes 4G LTE Broadband - MIFI modem -Compatible with Yes 4g LTE sim -Portable mifi -Battery 2300 mAH Yes 4g LTE Prepaid -RM3, RM5, RM10, RM30, RM50, RM100 WhatsApp 019-527 6063 #yeslte...
  10. selipar2010

    Wanted TM modem lama punye model

    Assalam saya ada nk cari modem TM model ZTE AR400 mcm gmbr ni lama punye model ni.....kalau sape2 ada dan xguna bleh jual....:D sape2 ada x guna...bleh pm tq:)cgrock
  11. may4ver

    Wanted Modem yes Huddle

    assalam sy nak cari modem yes ada sapa2 nak jual tak cod puchong, shah alam, kl 0125778002
  12. F

    Wanted Modem utk streamyx

    Assalamualaikum, i nak tahu,i akan dapat line streamyx 1mbps minggu ni. i nak cari modem yang ada router yang paling baik setakat ni. Ada tak sesiapa tahu
  13. N

    Wanted Sierra Mobile Mifi Modem 760S

    Sesiapa yg pernah guna sila bg komen? ok ke tak condition nya? Sesiapa ada jual sila pm sy special price. Sy pilih mn yg terbaik.Thank
  14. arzaraza

    Wanted HUAWEI E3276 150Mbps 4G LTE

    nak beli modem jenis ni, sapa2 ada jual?
  15. dynazyz

    Wanted Mifi modem secondhand

    Assalamualaikum.. nak cari Mifi Modem yang siap unlock le masuk mana2 sim yang murah2. Budget bwh RM 100 tu skali dengan kabel charger ade.. Rasa leh dapat x atau de yang sudi nk jual...
  16. M

    Wanted P1 DX230 modem

    Hi! I'm looking for P1 DX230 modem. Anyone who wanted to sell please kindly pm me. Thanks!
  17. D

    Wanted Huawei e5776

    Mencari modem e5776. Sesiapa yg ingin menjual sila pm. Tq
  18. K

    Wanted YES dongle

    salam kengkawan...ada sape2 nak jual device YES dongle,boleh pm saya...serius buyer...tq semua :)
  19. M

    Wanted -THREAD DELETED-

    -MESSAGE DELETED-
  20. shahsya

    Wanted Borong Modem MIFI ZTE MF60

    Salam, Ada yang jual tak Modem Mifi MF60 ?? Kalau boleh nak 20 bijik .. Mcm ni gambar dia ;
Top
Log in Register