mesin basuh

  1. A

    Wanted Mesin basuh terpakai

    assalam sape kt sini ada nk jual mesin basuh terpakai..mesin basuh kt rumah dh rosak nk beli baru xde duit lagi so carik yg terpakai jela huhu..bajet dlm rm250 je..area rawang selayang batu caves kalo ada yg boleh hantar ke rumah lagi bagus 0135014120..:D:D:D
  2. kenyang perut

    Wanted Mesin basuh murah / rosak

    Whatsapp ke no saya 01123861125 ahmad Mesin basuh panasonic 9.0kg RM450 Hitachi 11.0kg RM450 Samsung 6.8kg RM280
  3. aqu_fadhil

    Wanted Vacuum & Mesin basuh rosak yang dah rosak

    salam sejahtera. TT ingin membeli vacum. sesiapa yang ada vacum yg telah rosak, kasi jual lah sama TT. Jangan dibuang sahaja. Mesti cukup peralatannya. Mesin basuh pimtu atas sahaja, utama pada auto Harga akn ditetapkn sms/whatsapp/call 0129494948 terima kasih CG
  4. A

    Wanted Barang peralatan rumah murah

    hai kawan kawan...saya nak cari perlatan umah yang murah murah.. mesin basuh..kerusi ke sofa ker..almari...area kota bharu..ada leh rekemen...tq
  5. tudung87

    Wanted Peti sejuk, tv, dan mesin basuh di kedai elektrik murah di PORT DICKSON.

    salam... saya bercadang mencari kedai elektrik yang harga berpatutan di port dickson/teluk kemang. nak membeli peti sejuk, tv, dan kalo ada duit lebih beli mesin basuh. ada cadangan dari warga2 CG sekalian.. terima kasihhhhh..:):):) kalo dapat area teluk kemang lagi bagus. tapi, area port...
  6. roslinda

    Wanted Mesin basuh full auto area Putrajaya

    salam, saya nak beli mesin basuh full auto...tp area putrajaya...klu kawan2 ada yang nak jual kat saya bleh laa...s/hand punya...heheee...klu bleh laa ... biar lah harga tuu dalam rm250 ke bawah...n klu bleh...x der lee yang nak rosak , nak jual tuu...heheee apa2 hal kita bleh berbincang...
  7. khuzuan

    Wanted Peti sejuk, mesin basuh dan air cond terpakai

    kalau kauorang ada nak jual acon/peti ais/mesin basuh murah2 terpakai yg conditian ok aku sedia membelinya Lokasi mestilah lembah klang call aku 019-4728996
  8. tms

    Wanted coin washer machine and coin dryer machine

    salam semua.. i'm looking for coins laundry machines nak 5 and 2 coin dryer. untuk opening kedai bulan 7.. those who have this product and reasonable price email [email protected] 0122777832 nih personal business.. :">:D :)cgrock:)cgrock
  9. apiez_85

    Wanted Mesin Basuh 2nd hand

    ada sape jual mesin basuh second hand aku nak beli harga dlm rm100-rm200 kalau ada nak jual pm aku
  10. K

    To Sell Aircond / Water Heater / washing machine & fridge repair service

    KAMI MENYEDIAKAN SERVIS YANG BERKUALITI PADA HARGA PATUT,KHIDMAT YANG PROFESSIONAL,SERVIS,MEMBAIKPULIH,SERTA MEMASANG PELBAGAI JENIS AIRCOND.Lain lain khidmat iaitu mesin basuh ,peti sejuk dan wiring. Call 019-6356720 / 012-2168716
  11. NEMO

    Wanted Mesin Basuh 2nd hand

    Saper ada...yg xguna ke...janji leh pakai........aku dah penat dah basuh pakai tangan ni....xjugak naik muscle..:)):))
Top
Log in Register