Wanted Peti sejuk, tv, dan mesin basuh di kedai elektrik murah di PORT DICKSON.

CG Sponsors




tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
salam...

saya bercadang mencari kedai elektrik yang harga berpatutan di port dickson/teluk kemang.

nak membeli peti sejuk, tv, dan kalo ada duit lebih beli mesin basuh.

ada cadangan dari warga2 CG sekalian.. terima kasihhhhh..:):):)

kalo dapat area teluk kemang lagi bagus. tapi, area port dickson pun bole gak
 
Sponsored Post

hisyam5789

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2011
Messages
946
Reaction score
11
Points
15
pd susah skit rasanya..harga semua markup tinggi...g seremban jer...boleh hantar sampai PD..walaupun saya dok PD hehehe
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
pd susah skit rasanya..harga semua markup tinggi...g seremban jer...boleh hantar sampai PD..walaupun saya dok PD hehehe
tempat saya ke PD pun nak dkt 30 min.

kalo PD ke tempat saya, dlm 45 min. jauh gak tu...

nanti kena extra cas banyak lak.

nape PD harga mahal??:-?:-?:-?
 

hisyam5789

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2011
Messages
946
Reaction score
11
Points
15
Pd mahal sbb tempat perlancongan..awak dok pasir panjang ker?
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
Pd mahal sbb tempat perlancongan..awak dok pasir panjang ker?
sangat terperanjat sebab dapat meneka dgn tepatttt....:">:">

maybe cakap nak cari area teluk kemang kot.. haha..
 

pertiwi

Super Active Member
Joined
Dec 8, 2010
Messages
6,131
Reaction score
30
Points
70
ni mengajar ke?hehehe kalau kat pd tuh,serba serbi mahal kot...tapi leh try pergi bandar pd tuh..kot2 la ada barang harga murah..senang citer, survey dulu...kalau mahal dlm rm50 dgn semban, bli je yg kat pd..
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
nak beli peti sejuk kena ada lori hantar.

kalo bole sumbat dalam kereta, takpe gak..

kalo ada duit lebih, nak beli mesin basuh. pun kena ada lori.. hurm3x..
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
ni mengajar ke?hehehe kalau kat pd tuh,serba serbi mahal kot...tapi leh try pergi bandar pd tuh..kot2 la ada barang harga murah..senang citer, survey dulu...kalau mahal dlm rm50 dgn semban, bli je yg kat pd..
bukan mengajar.

kerja kerajaan gak..
 

hisyam5789

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2011
Messages
946
Reaction score
11
Points
15
member saya hrtu dia beli tv,mesin basuh dan peti ais.kat seremban siap hantar..tiada caj tambahan pun.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register