mercun

  1. dloanman

    AKSEM rampas mercun bernilai RM84,000 di Machang

    Komander Agensi Kawalan Sempadan Malaysia (AKSEM) Kelantan, Rusli Karim (tengah) bersama anggota memeriksa sebahagian 84 kotak mercun dan bunga api bernilai RM84,000 yang dirampas di Kampung Bukit Pangkal Gong, Pulai Chondong, Machang awal pagi Sabtu ketika sidang media di Pejabat AKSEM pada 5...
  2. A

    Wanted Mercun / bunga api

    Bulan pose nk dkt dh...teringt mase kecik2 dulu..syoknye, skunk dh besa, mak xmarah dh :D .. Terlarang atau x nk main gak:D Tgh mncari brg ni :)) Yg ni Ni.. Belek2 tgk kt google...byk seller yg xaktif..kene tangkp kot #:-S ..ade kt fb nmpk mcm baru nk jual..tpi mcm mne dye nk hantar...
  3. qusairi

    Wanted Mercun Murah-Murah Area Kuantan!!

    Salam semua.. Saye nak beli mercun untuk anak2 buah wat main malam raye nie. Kot2 ade tokei mercun kat dalam CG nie. Serius nak g borong nie :D Kalau ade sape2 tahu port jual mercun area kuantan nie sila la share neh. P/S: Malam raye xmeriah kalau xde mercun nie :p Mission Successfully...
  4. qusairi

    Wanted Mercun kat area Kuala Terengganu

    Salam warga CG..kot2 ade sape2 yg jual mercun kat Kuala Terengganu, PM la aku neh..nak beli runcit jer,nk bg anak2 buah main mlm raya nanti..kalu ade jenis bunga api merdeka tu lg ok..hehe.. Malam Rayer xmeriah kalu xde bunga api nie.. :D
  5. Bro_Izantie

    Wanted Mercun Thunderclap

    Salam Ada sesapa yg supply mercun yg mcm thunderclaps tu tak? yg tembak ke atas mcm kat Dataran Merdeka tu? Tp edisi kecik la... Aku nak pakai masa malam kenduri anak buah 30 Jun ni... sapa yg ada atau info mana nak cari minta tolong jap...tqvm:)cgrock:)cgrock
  6. Long Kai

    Wanted Mercun

    Salam geng Aku nak beli mercun. Sapa ada boleh inform aku. Esp mercun bola and above. Aku nak main kat ladang pisang. Habis pisang aku beruk2 rembat. Wasalam
Top
Log in Register