lucah 18sx

  1. dloanman

    Anak & suami suka PORNO? Ini ubatnya!

    Block Porn Websites - Block & monitor all internet use ATTENTION PARENTS! Protect your kids online! This is a Web Blocker Software created by family-man Martin Brendal to protect his family online & this is much more than just an adult filtering software application. He made it to be a...
  2. shumbui

    soalan ke ni?

    LOL aku jmpe kat syok.org... sumber >> http://www.syok.org/portal/forum/viewthread.php?forum_id=46&thread_id=119411&rowstart=0
  3. tempurung@85

    Sapu Air Liur

    Majlis pernikahan dah selesai tetamu sudah balik si ayah mengelamun sendiri. Di kamar pengantin kedua mempelai asyik membelek hadiah-hadiah si ayah pasang telinga mendengar perbualan. Kedua pengantin sedang membelek sepasang kasut hadiah dari tetamu yang datang. ” Nak cuba pakai malam ni ...
  4. ayie206

    Menu Malam Jumaat

    kalau dah ada sori ye... :D:D [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
  5. tempurung@85

    Naked Therapist - Selesaikan Masalah Pesakit Dengan Berbogel

    Sarah White telah memperkenalkan satu kaedah terapi yang lain dari yang lain iaitu bogel terapi (naked therapist). Sarah akan menangalkan pakaiannya satu per satu di depan pesakitnya ketika sesi terapi berjalan. Sarah percaya dengan cara ini, pesakit akan lebih terbuka dan bersedia untuk...
  6. haudli

    khidmat batin 3 jam,kalau x sampai 3 jam..free of charges

    kalau lucas melampau,hope mod bole la delete ye..
  7. rodaira

    lagu salah lobang..18xxx

    ahaks...kalau korang tgk vid ni mula2 tu syahdu je...smpi le dia nyanyi lagu. cuba korang apa yg dia kata.. :eek::eek: http://bit.ly/bpSplW nota. bdk2 tak leh tgk vid :)
  8. mr_x6006

    Others Uhhhh... Isyarat Jari Tengah - (1 Jari Tengah Utk 1 Gadizz!!!!)

    Apa la nak jadi kat student pompuan zaman skrg.. :mad: Yang ni lagi best, mula2 baca buku.. Yg jantan siap pakai songkok lagi.. Pendapat korg bro????
  9. apiez_85

    pakai tudung tp pakai ketat (baju+leggings)

    aku mmg x bole blah la tgk pompuan pakai camni... dlm hati mmg terdetik la... 'apala budak2 ni pakai mcmni' kadang2 aku terpikir gak ustad aku kata dulu.. patutla pompuan ni ada 9 nafsu dari 1 akal... :D dah jd trend plak pakai mcmni...pengacara tv, majalah plak tambah popularkan lg...apa nak jd...
  10. dr_zool

    cili baka baru.hangat di pasaran

    aku dapat dr fb mmber aku leh komersilkn gni
  11. fine net

    Santai gagal menembusi 'pintu' isteri

    SAYA berkahwin sembilan bulan lalu. Malangnya saya selalu gagal menembusi faraj isteri. Isteri saya selalu mengadu sakit dan dia selalu menolak badan saya ketika saya ingin memasukkan kelamin. Berat badan isteri saya hanya 38 kilogram (kg). Alat kelamin saya menegang secara normal dan air mani...
  12. underscore

    7 kegunaan air mani lelaki yang perlu wanita/lelaki ambil tahu [update]

    1. Air mani boleh menyebabkan alergik ada beberapa wanita yang alergi terhadap air mani. ini disebut hipersensitivitas plasma mani manusia (seminal plasma hypersensitivity). Gejala ini bergantung pada jumlah air mani yang masuk ke tubuh. Gejala seperti gatal, kemerahan, lepuh, bahkan...
  13. papayaomela

    Pemuda PR serah surat jemputan debat

    GEORGETOWN, 22 Feb: Ketiga-tiga sayap Pemuda Pakatan Rakyat (PR) Pulau Pinang berjaya menyerahkan surat jemputan menyertai 'Debat Perdana' khas isu tohmahan kononnya penganiayaan kerajaan negeri terhadap peniaga Melayu. Surat berkenaan diserahkan ke pejabat Umno Jalan Macelister dan Dewan...
  14. eboss

    Denda murid gatai

  15. wanzex

    ~ Potong Kali Kedua - Ok Ketak? ~

    potong (sunat @ khatan) kali ke-2 org kata semakin baik.....boleh mneguatkan tenaga batin...btol ke idak....wallahualam. ada sape2 yg ada pengalaman besar ni! :D:D:D:)):)):))
  16. wanzex

    Santai ~ Nak Yang Besar ke Panjang? ~

    camana pompuan pilih lelaki ek? diorang nak yg gaji besar atau yg umo panjang....:D umo mana tau panjang atau pendek kan?? xpe ko pikir la sendiri....:)):)):))
  17. alonso

    bagaimana AIDS membunuh mangsanya...saksikan.

    pendek kata,jgn cuba sume skill ni..patah riok nnt:eek::eek::eek:
Top
Log in Register