BTC USD 57,221.9 Gold USD 1,830.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Naked Therapist - Selesaikan Masalah Pesakit Dengan Berbogel

[email protected]

Active Member
Joined
Sep 23, 2008
Messages
1,870
Reaction score
591
Points
71
article-1362208-0D705455000005DC-929_468x286.jpg


Sarah White telah memperkenalkan satu kaedah terapi yang lain dari yang lain iaitu bogel terapi (naked therapist).

Sarah akan menangalkan pakaiannya satu per satu di depan pesakitnya ketika sesi terapi berjalan. Sarah percaya dengan cara ini, pesakit akan lebih terbuka dan bersedia untuk meluahkan segala masalah yang dihadapi.

article-1362208-0D70545D000005DC-448_468x286.jpg


She said: 'During the sessions I use the power of arousal to let you gain more control over your life.

'The goal is to use nakedness so you can understand yourself and your world better, so you can feel great and powerful, and so the excitement you feel during the sessions can lead to more excitement outside the sessions.'

The naked therapist's unique approach to helping people has aroused interest from dozens of people.

Unsurprisingly, most of her clients are men.



Haha..of course la semua lelaki yang nak jadi pesakitnya. Kami pun yang takde masalah ni pun nak try juga guna kaedah ni. haha.. macam-macam hal diorang buat tuk menghalalkan cara..
 
Sponsored Post

khairuls

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2010
Messages
9,212
Reaction score
10
Points
65
jgn kena rogol sudah........ :))
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
kat mana ada rawatan ni.....
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
339
Points
136
adehh..tibe2 aku stress plak....~X(
 

cengkih

Active Member
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1,194
Reaction score
6
Points
25
hu hu .. bab bab naked nie cepat tul korang komen ya..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register