firecracker

  1. qusairi

    Wanted Mercun Murah-Murah Area Kuantan!!

    Salam semua.. Saye nak beli mercun untuk anak2 buah wat main malam raye nie. Kot2 ade tokei mercun kat dalam CG nie. Serius nak g borong nie :D Kalau ade sape2 tahu port jual mercun area kuantan nie sila la share neh. P/S: Malam raye xmeriah kalau xde mercun nie :p Mission Successfully...
  2. ahlipk

    Wanted Fare and smoke bomb

    salam,,sape-sape disini tau di mana nk carik flare macam ultras tu..kawe nak beli tok event fakulti aku..
  3. qusairi

    Wanted Mercun kat area Kuala Terengganu

    Salam warga CG..kot2 ade sape2 yg jual mercun kat Kuala Terengganu, PM la aku neh..nak beli runcit jer,nk bg anak2 buah main mlm raya nanti..kalu ade jenis bunga api merdeka tu lg ok..hehe.. Malam Rayer xmeriah kalu xde bunga api nie.. :D
  4. Bro_Izantie

    Wanted Mercun Thunderclap

    Salam Ada sesapa yg supply mercun yg mcm thunderclaps tu tak? yg tembak ke atas mcm kat Dataran Merdeka tu? Tp edisi kecik la... Aku nak pakai masa malam kenduri anak buah 30 Jun ni... sapa yg ada atau info mana nak cari minta tolong jap...tqvm:)cgrock:)cgrock
  5. Long Kai

    Wanted Mercun

    Salam geng Aku nak beli mercun. Sapa ada boleh inform aku. Esp mercun bola and above. Aku nak main kat ladang pisang. Habis pisang aku beruk2 rembat. Wasalam
Top
Log in Register