fibo

  1. mastersuper

    Ebook PERCUMA Teknik FIBOMUSANG-CBR & DVD (Coming Soon)

    Fibo Musang adalah gabungan perkataan fibo dan TP (Take Profit) yang jauh, itu yang dinamakan Musang atau Musang Berjanggut, bermaksud berjanggut nak tunggu kerana TP yang jauh. Fibo Musang digabungkan dengan CBR (Candle Break Retest) akan menghasilkan kombinasi yang kuat untuk entri, dan exit...
  2. Dfibofx

    Fibonnaci 'secret' setting....

    Assalamualaikum & salam sejahtera semua trader... Berikut khusus untuk newbie sahaja yang baru brkecimpung dgn forex....for big masta super trooper masta xperlu kut...coz big2 masta dah boleh on sendiri dan ade tentera sendiri dalam dunia forex ni.... Aku mula trade 2007....terpinga2 ikut org...
  3. jejantas

    All About Fibo

    Artikel http://www.forexfibonacci.com/ http://www.babypips.com/school/fibonacci_who.html Video http://www.youtube.com/watch?v=R6ft90FLI-I Indicators http://www.mql4.com/search/fibo
  4. azam575

    Teknik FIBO ScaledEQ

    Salam, hehehehe.... ari nie nak share satu lagi teknik :D Aku dpt dari ebook dari MAsterHedge hehehehe :D Aku suka teknik nie sbb aku nie sibuk tak leh nak usha trade jer... senang gila 1. Tengok trend 2. Pasang fibo 3. Pasang pending 4. Bior jer... 5. buka mt4... ado utng ... close semua...
  5. ammal07

    Teknik 4H Fibo

    salam untuk semua.. saya ingin memperkenalkan satu teknik yang mudah , tapi berkesan untuk menghasilkan pip. saya namakan teknik 4h fibo.settingnya mudah saja, hanya menggunakan fibo retracement,trendline dan indi AO. tf 4h di gunakan kerana dgn tf 4h saja kita dapat new low atau new high yang...
  6. abc123

    trendline dan fibonaci.. sape leh ajar aku???

    salam.. saya nak belajar lebih lanjut ttg fibonaci dan trendline. harap2 ada insan yg sudi mengajar saya yg byk tak tau nie.. saya dah ada study sendiri dan sedikit sebanyak telah memahaminya namun sy masih perlukan bantuan dr mereka yg lebih arif/tahu.. harap please la ajar saya nie :D :D...
Top
Log in Register