daging

  1. Pok Ya

    To Sell Membekal Daging Lembu Segar

    Kami Gombak Agro menjual daging segar berkualiti yang baru disembelih pd setiap hari sabtu. Hubungi 013 388 1214. Kami juga membuat penghantaran ke rumah disekitar Kuala Lumpur!! #stayhome #keepsafe #kitajagakita
  2. FirdausCoway

    Wanted Pembekal daging burung merpati

    saya mencari pembekal daging burung merpati boleh contact saya 018 279 9848
  3. asdasdasd

    Wanted Daging kambing sekitar selangor

    Salam, dipendekkan cerita, sape2 ada jual daging kambing sekitar banting nilai putrajaya kajang bangi?? kalu ada, boleh2 la roger..
  4. TT

    Wanted Daging Pelanduk area JB

    Ade plak yg mengidam makan daging pelanduk..kalau ade pm ak no fon n harga..area JB..klo bole COD kt Kipmart Tampoi..ak xpnh beli so biala masa hantar tu ade rupe pelandukla ye..klo dh siang rupe daging ayam pun ak tapau je jugak sbb xtau :D Pelanduk ni besar kucing je..klo tgk gmbr kt bwh mcm...
  5. Zordeck

    Wanted Daging dan Hati Unta

    Salam CGrian, Tak lama lagi nk raya haji, Ada tak sape yang jual daging dan hati unta?? Area KL, Melaka, Johor dan N9 Abg den nk beli daging dan hati unta untuk raya haji nie
  6. eboss

    Wanted Daging unta fresh diperlukan segera

    Aku memerlukan daging unta fresh untuk tujuan perubatan. Sebenarnya bukan aku yang nak tapi kawan wife aku. Sapa leh dapat CALL aku segera
  7. demonte

    Wanted Halal frozen food kat Perak

    Salam semua.. ade tak sesape boleh tolong rekomenkan. Abg ipar di Tg Piandang nak bukak kedai frozen food (daging, ikan & kuih) kat dpn rumah. Nak cari pembekal. Tima kasih.
  8. S

    To Sell Pembekal daging puyuh

    Salam semua warga CG.. Utk pengetahuan warga sume, syarikat kami ade membekalkan pelbagai produk keluaran puyuh. Nama syarikat kami NFI Farming Enterprise Sdn BHD. Produk keluaran dari syrikat kami ; 1) Anak burung puyuh komersial. ( umur 1 hari) 2) Telur puyuh 3) Daging puyuh segar. 4)...
  9. lestari17

    To Sell Mencari pembeli bagi ayam dan daging

    Hai salam sejahtera....... saya merupakan penjual ayam dan daging, memerlukan pembeli bagi segala majlis seperti kenduri perkahwinan, catering, kedai makan dan lain-lain...... Harga ayam dan daging mengikut pasaran...... Penghantaran segera...... Cash On Delivery (COD) Kawasan : Johor dan...
Top
Log in Register