bekam angin

  1. B

    Bekam wanita muslimah & lelaki muslim

    Kami menyediakan perkhidmatan bekam sunnah kepada sesiapa yang berminat untuk mengamalkan rawatan sunnah nabi muhammad s.a.w. Juga sebagai ikhtiar perubatan rawatan pelbagai penyakit. Kawasan cheras, batu pahat dan pulau pinang. Full body treatment: Rm70-rm90 price per cup: Rm7 hubungi kami...
  2. P

    Jom bekam sunnah, free minyak multipurpose

    Jom Bekam Sunnah! Percuma Minyak Multipurpose Minyak seribu khasiat. Kepakaran menjalankan rawatan bekam yang terbaik dan selesa. Kami amat menitikberatkan kebersihan dan keselesaan pelanggan kami. Sebarang appointment sila hubungi: En Shukri - 013-3131091 Hari Jumaat Buka Boleh buat...
  3. P

    Bekam satu badan

    Promosi bekam darah / angin satu badan Rm 75 sahaja. Bagi yang datang kali kedua RM50 sama seperti promosi yang sebelumnya Free minyak multipurpose seribu khasiat Sila hubungi en shukri 013-3131091. WhatsApp/ Line/ Wechat: 010-2756872 Temui kami di: Lot 4308-B Rumah Kedai Surau Al Ehsan...
  4. A

    rawatan bekam di PJ

    TT rasa elok tt tamatkan iklan ni. Tukang bekam dah kembali ke rahmatullah
  5. shamkaya87

    Perkhidmatan Bekam Ke Rumah Anda

    KLIK SINI Perkhidmatan Bekam Ke Rumah Anda Fan Page Rawatan Bekam Darah . Ialah proses membuang darah kotor / beku yang mengandungi asid dan toksin di dalam tubuh melalui permukaan kulit sebagai organ terbesar manusia. Toksin adalah endapan racun / zat kimia yang tidak dapat diurai oleh tubuh...
  6. eboss

    Wanted Buloh Bekam Angin

    Aku baru saja tambah perkhidmatan kat Pusat Bekam Lintah. Sekarang dah ada bekam angin dan bekam dara. Bekam tu guna pump cawan plastik tapi ada pula yang nak guna buloh. So sapa tau dimana boleh beli? Atau kalau sapa sapa yang rajin dan ada pokok buloh tua kat area rumah boleh buatkan untuk...
  7. eboss

    PAID STICKY : Bekam Lintah | Bekam Angin | Bekam Darah | www.jombekam.com -0133197008

    PUSAT RAWATAN ALTERNATIF TERAPI BEKAM LOT NO. 15A, TINGKAT 1, BILIK NO. 5, JALAN 4/12, SEKSYEN EMPAT TAMBAHAN, BANDAR BARU BANGI, SELANGOR 013-3197008 (HISHAM) WWW.JOMBEKAM.COM Penunjuk arah : Paling mudah jika anda dari TOL BANGI, Roundabout Pertama ikut arah jam 12, Roundabout Kedua ikut...
Top
Log in Register