BTC USD 38,723.8 Gold USD 1,797.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

bag

  1. ratusanRM

    Wanted Mencari Pembekal Beg Cenderamata.... Segera..!!!

    salam, sape2 kat CG ni bleh supply beg cenderamata dalam 100 unit bleh bgtau den... beg ini utk cenderamata kem motivasi al-MULK.... beg macam org bawak g umrah & haji tu... beg sandang yg kecik.... bukan beg baju :D:D:D den nak print logo skali :)paid:)paid
  2. D

    To Sell Ready Made Bag (cantek2)

    hello.. ini ada ready made Bag yang sentiasa di update stocknya setiap hari. kalau anda berminta utk buat tempahan, sila la hubungi saya. quantity minimum 10 pcs (testing dulu, nanti kalau byk sambutan boleh minimumkan lagi) sila tengok gambar di bawah : sila muat turun utk price list ...
Top
Log in Register